Vloerkledenwinkel lanceert ‘Naturais by MOMO Rugs’

Nieuw custom made concept vloerkleden

HILVERSUM – Op 3, 4, en 5 november 2021 lanceert Vloerkledenwinkel, het nieuwe custom made concept ‘Naturais by MOMO Rugs’ op het vakevenement Design District in de Van Nelle Fabriek

in Rotterdam.

De interieurprofessional kan vanuit dit concept een vloerkleed ontwerpen voor elk project. ”Unieke vormen, bijzondere dessins, tijdloos of modern; de mogelijkheden zijn eindeloos. De ‘Naturais by MOMO Rugs’ collectie wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan natuurlijke en duurzame materialen in veel verschillende kleuren. Zo zijn er meer dan 1000 stalen op voorraad waarvan een eigen ontwerp gemaakt kan worden. Uniek is dat materialen en kleuren ook gecombineerd kunnen worden voor een eigen dessin. Met ‘Naturais by MOMO Rugs’ komen design en vakmanschap samen en worden de meest exclusieve vloerkleden gecreëerd voor in een hotel, kantoor, woning of openbare ruimte.”

Vloerkledenwinkel, alspartner voor interieurprofessionals

Als vloerkledenspecialist heeft Vloerkledenwinkel veel ervaring met (zakelijke) interieurprojecten en geldt het bedrijf naar eigen zeggen als een betrouwbare partner voor interieurprofessionals. ”Naast de custom made collectie vertegenwoordigen wij ook collecties van tal van gerenommeerde merken, zoals Brink & Campman, De Munk Carpets en Louis de Poortere.”

Ontmoet het bedrijf op de vakbeurs Design District.