COREtec® Floors gaat in zee met het nr1 basketbal team van Belgie: Filou Oostende. Een club met een indrukwekkende erelijst van 22 landstitels, 20 bekers en 11 supercups, hiernaast is de club ook op Europees niveau succesvol. Filou Oostende speelt in de BNXT league, de hoogste basketbalcompetitie in België en Nederland.

“Voor ons is het heel interessant dat de basketbal competitie dit jaar werd aangepast naar een BENE competitie, met 10 ploegen uit België en 11 ploegen uit Nederland. In beide landen werd door ons de afgelopen jaren een fantastisch dealernetwerk uitgezet. Ook de waarden van het basketbal sluiten nauw aan bij COREtec®. Teamwork, geduld, hard werken en vooral aandacht voor detail”,  zegt Stijn Windels, Marketing Director bij COREtec®.

 “Geweldige sfeer die voelt alsof je binnenkomt bij een grote familie. Geweldige mensen die de club leiden, toegewijd personeel, een indrukwekkende infrastructuur en dito faciliteiten, een warm welkom gevoel! Klinkt als een groot deel van het COREtec® DNA.Ik kijk e rnaar uit om vele geweldige momenten vol passie en toewijding te delen! Let’s go BCO! Let’s go COREtec®”, aldus Jan Dossche, President bij COREtec®

 “Voor Basketbalclub Filou Oostende is het belangrijk omringd te worden door sterke partners”, zegt Jurgen Vanpraet, CEO basket Oostende. “Net zoals COREtec zijn we winnaars en willen we omhoog kijken en onze grenzen verleggen. Investeringen in duurzaamheid met jonge spelers vormen een solide basis om op te bouwen. Dit vullen we aan met sterke teamspelers en coaching om ons succesverhaal verder te zetten. In die zin lijken we sterk op elkaar wat samenwerken nog makkelijker maakt. We hopen samen met COREtec de komende jaren verder te bouwen en ons team verder naar successen te leiden.”

Uit eigen ervaring kan ik overigens beamen dat Oostende een prima basketbalclub is. Als amateurspeler en coach was ik ooit op vakantie in de Belgische badplaats, besloot een kijkje te nemen in de prachtige accomodatie van de club, werd daar van harte welkom geheten en mocht na het toelichten van mijn bezoek de training van het beloftenteam van dichtbij volgen, zolang als ik wilde. Ik had zelfs nog de training van het profteam daarna mogen bijwonen, maar ik was op vakantie en dat schept nu eenmaal verplichtingen richting het gezin… Go BCO!