Gisteren was in Gilze de kickoff van een aantal bijeenkomsten die Bona in het land organiseert om haar klanten te informeren over Inspiration, het nieuwe totaalprogramma waarmee de parketteur de consument adviseert bij de renovatie van houten vloeren.

Inspiration bestaat uit in totaal 17 combinaties van een afwerking en een kleur, gegroepeerd in vijf lifestyle trends die zijn geformuleerd door de bekende Zweedse trendwatcher Cay Bond. In een mooie consumentenbrochure laat Bona de verschillende sferen zien in een totaalsetting van een kamer, inclusief meubilair, accessoires en bewoners. Via een op consumenten gerichte campagne in woonbladen en op social media gaat de Zweedse fabrikant de komende tijd de aandacht prikkelen voor het programma. Eric Tersteeg van Bona: “Inspiration is bedoeld om als vloerenprofessional samen met de consument de ideale renovatie van een parketvloer te kiezen. Voor de parketteur biedt het programma de mogelijkheid om zich echt te onderscheiden van zijn of haar vakgenoten.” Het ter plekke borstelen met de Flexisand multidisc roterende schuurmachine vormt een onderdeel van het Inspiration programma en de mannen van Bona toonde hoe dit op een eenvoudige en gecontroleerde wijze kan met de gereedschappen van de firma. Het resultaat van het ter plekke borstelen benadrukt de tekening van het hout. Echt een opvallend mooi resultaat!

Ook werd er een aantal nieuwe producten gepresenteerd, waarover vanaf vrijdag meer te lezen is op deze site. Een uitgebreid verslag van deze zeer informatieve bijeenkomst leest u in het decembernummer van Vloeren Business Magazine.