Afgestemd op de laatste woontrends en wensen vanuit de markt zijn er zes nieuwe referenties toegevoegd aan de Ambiant tapijtcollectie. Deze kwaliteiten beschikken over een rijk kleurenpalet en hebben we de vertrouwde kwaliteit Topaas in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast vindt u tussen de nieuwe kwaliteiten een luxe polyester kwaliteit, geweven tapijt als aanvulling op de Weave Tex, een bouclé kwaliteit, een SDN-kwaliteit en projectgeschikte tapijten.

Zes nieuwe kwaliteiten
”In samenwerking met een stylist hebben we zes nieuwe kwaliteiten in trendy kleuren ontwikkeld. Naast zachte, neutrale kleuren zoals oudroze, taupe, beige en crème wit, bestaat het kleurenpalet uit sprekende tinten waaronder turquoise, pastel, oranje en lichtblauw. Afgestemd op de laatste woontrends vindt u tussen de nieuwe kwaliteiten onder andere een luxe polyester kwaliteit, een prachtige bouclé ter versterking van het segment tot €100 en een geweven variant. Als bijkomend voordeel zijn alle kwaliteiten trapgeschikt. Zo kunt u eenheid in een woning creëren door het tapijt op de onder- en bovenverdieping door te leggen.”

Topaas
De kwaliteit Topaas is al jaren een vertrouwd gezicht binnen de Cotap collectie. ”Deze ‘oude bekende’ was aan vernieuwing toe en hebben we een kleine make-over gegeven. De Topaas 2.0 heeft door middel van stukverven maar liefst 14 uiteenlopende kleuren gekregen en beschikt over een rijk kleurenpalet. De Topaas behoudt zijn vertrouwde specificaties, maar is dus in een nieuw jasje gestoken.”

Lexington
Met de kwaliteit Lexington voegt Cotap een prachtige kwaliteit toe aan de bouclé collectie. ”De verschillende lengtes van de lussen geven het tapijt een geweven effect waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Door het duurzame karakter is de Lexington geschikt voor bijna iedere ruimte in huis.”

Weave Design
”Stijlvol, slijtvast en oersterk! De Weave Design kenmerkt zich door een geweven structuur en is daarmee een prachtige aanvulling op de Weave Tex. De natuurlijke uitstraling is volledig in lijn met de woontrend van dit moment en absoluut een eyecatcher in uw assortiment. Deze kwaliteit kunt u ook aanbieden als uniek vloerkleed op maat en is zowel op 400cm als op 500cm breed te verkrijgen.”

Weave Design Aluminium

Miami, Dallas & Cleveland
”Van beige of crème wit tot antraciet en donkerblauw, de kwaliteiten Miami en Cleveland zijn verkrijgbaar in 14 trendy kleuren en de kwaliteit Dallas zelfs in 15 kleuren. Bij de productie van deze kwaliteiten is gebruik gemaakt van de Solution Dyed verfmethode waardoor de levendige kleur in de vezels van het tapijt zit. De gesneden pool geeft de kwaliteiten daarnaast een levendige uitstraling.”

Ondertapijt Graphite-flex
”Gebruik voor een optimale verwerking van het tapijt ons gloednieuwe Co-pro ondertapijt Graphite-flex. De Graphite-flex heeft een hoge densiteit van maar liefst 140 kg/m3, een dikte van 6,5 mm en een gewicht van 900 g/m2. De Graphite-flex verlengt niet alleen de levensduur van het tapijt, maar zorgt ook voor een verhoogd comfort. Daarnaast draagt de Graphite-flex bij aan de geluidsreductie, waardoor dit ondertapijt ideaal is om toe te passen in een appartement, flat of bovenverdieping van een woning.”

 

Check out onderstaande film over de Graphite-Flex en de installatie van het ondertapijt!

 

Ook zeer de moeite waard, de Cotap bedrijfsfilm: