Voor het vierde opeenvolgende jaar brengt COREtec® in 2019 de laatste vloertrends naar de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam RAI van 1 t/m 6 oktober 2019. “COREtec®zal op de VT Wonen & Designbeurs tonen waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met nieuwe designs & producten, nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector. Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen”, zoals de Belgen trots melden.

“COREtec zweert bij een ruim aanbod aan kleuren & stijlen: een vloer voor elke persoonlijkheid. Maar in 2019 gaat de marktleider in rigide waterdichte vloeren nog een stapje verder. De populaire Naturals Collectie, met authentieke & natuurlijke houttexturen, is nu ook deels beschikbaar in visgraatmotief. Ook hier ligt de nadruk op de gebruiksvriendelijke & eenvoudige installatie dankzij het handige A&B-kliksysteem. Verder breidt COREtec ook het ProPlus-gamma – ultrasterke, krasbestendige vloeren voor commerciële ruimtes met veel voetverkeer-, uit met 20 nieuwe dessins en een groter formaat.”

De meerlagige vloerbekleding van COREtec met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht, zo stelt het merk. “De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend.”