Gisteren ontvingen COREtec en de verdelers van dit merk, INTR, Dersimo, Headlam en het Belgische YEPP, meer dan 200 genodigden in Scheveningen voor het Visgraat Event: de kick off van de Naturals visgraat collectie voor Nederland en België. In het restaurant Encory By Simonis werd deze nieuwe serie, die zijn debuut maakte tijdens de DOMOTEX van dit jaar, gepresenteerd door de staf van COREtec. Dit gebeurde in stijl: visgraat, visrestaurant, Scheveningen.

Dylan Keppel van de WoonTotaal Academy demonstreerde het eenvoudige leggen van de vloerdelen en gaf handige tips. De detaillisten werden uitgenodigd om in te tekenen op POS materiaal voor deze collectie, die bestaat uit 8 dessins uit de Naturals collectie in het formaat110 x 660 x 8 mm. De vloerdelen zijn (volgens de fabrikant)  volledig waterdicht, zeer stabiel, te leggen op iedere ondergrond en zeer krasvast.

De gasten werden getracteerd op een mooie boottocht op de woelige Noordzee (voor sommigen helaas iets te woelig) en op een zeer goed verzorgd buffet bij terugkomst in het restaurant. CEO Jan Dossche bedankte iedereen voor de aanwezigheid en voor het getoonde enthousiasme in deze nieuwe collectie. COREtec beschikt inmiddels via INTR en Headlam over 650 verkooppunten in ons land. Een uitgebreid verslag van deze dag vindt u in de komende uitgave van Vloeren Business Magazine.