Op uitnodiging van Jan Dossche, President USFloors International – COREtec® werd er een lunch georganiseerd in het restaurant NEST van het hotel van der Valk in Beveren. De heer en mevrouw Tim van der Valk waren gastheer en gastvrouw en COREtec® was naast Jan Dossche ook vertegenwoordigd door Edouard Dossche, Sales België, en Hans Declercq van COREtec® distributeur YEPP uit Turnhout.

En uiteraard was Kris De Rydt van Topfloor, die de COREtec® vloeren leverde en plaatste, natuurlijk ook van de partij. Want enthousiaste verkooppunten zijn de beste ambassadeurs aldus Jan Dossche en hij kan het weten. Dit alles was naar aanleiding van de plaatsing van COREtec® vloeren in het hotel van der Valk Beveren.

De COREtec® vloeren zijn in het nieuwe hotelpand geplaatst In volgende suites :

*   Wellness suite (nieuwbouw) – COREtec® Naturals Forest
*   Panorama suite (nieuwbouw) – COREtec® Naturals Forest
*   Lagoon suite (renovatie) – COREtec® Naturals Bark

Daarnaast werd de pas gelanceerde nieuwe vloer COREtec® XL END Fonteneau geplaatst in het nieuwe gebouwde restaurant Jardin (360 M2).

Jan Dossche – USFloors International – COREtec®: 

“Luxe, dat is óók tijd en gemoedsrust. Tijd om te genieten in plaats van slaaf te zijn van je vloer. En gemoedsrust omdat je vloer tegen een stootje kan. Een sterke vloer mét de warme look van hout, zonder de nadelen ervan? Dat is exact de combi waarom klanten kiezen voor COREtec® Floors.”

 Kris De Rydt – Topfloor

“En de plaatsing? Zelfs die is luxe. Je vond bij COREtec® Floors al hoogwaardige klikvloeren. Ze combineren het beste van vinyl met daaronder een uiterst stabiele kern. Dat maakt je vloer compleet waterproof. Je legt de planken dus ook mooi door in je badkamer.Onderaan de COREtec® vloeren vind je een kurklaag. Je vangt er oneffenheden mee op van de bestaande vloer. Een afzonderlijke onderlaag is compleet overbodig. Dat geldt ook als je COREtec® legt op een nieuwe chappe of cementdekvloer. Zodra je op die nieuwe vloer mag lopen, mogen ook de planken erop. Dat is direct genieten van luxe”

Hans Declercq – YEPP

“Het valt je meteen op dat deze COREtec® vloeren wél mooi geluiden dempen.Dat lijkt simpel, maar dat is het niet. Het is de gepatenteerde Soundcore-technologie in de kern van je vloer die dat mogelijk maakt.”

www.coretecfloors.com

www.topfloor.be

www.hotelbeveren.be