RIGO meldt vanuit IJmuiden: “Al veel van onze producten zijn in de afgelopen jaren omgezet naar onze huidige huisstijl. Maar nog niet alles. Zo zaten de Kambala Primer, de Extender en de Seal add nog vast in een oude verpakking. Dus is het tijd voor de volgende STEP. Vanaf volgende week hebben deze producten een nieuwe, frisse look mét een nieuwe naam!”

STEP Sealer #6100 Tropisch Hout
RigoStep Kambala Primer wordt STEP Sealer #6100 Tropisch Hout en blijft verkrijgbaar in 1L en 4L. STEP Sealer #6100 Tropisch Hout is speciaal ontwikkeld voor het isoleren en het voorkomen van defecten door agressieve inhoudsstoffen uit onbehandelde tropische houtsoorten. Daarnaast is het aanzetvrij te verwerken, het vloeit strak en geeft een warme aankleuring aan het hout. Overlakbaar na 24 uur.

Open Tijd Verlenger #0090 Additief
RigoStep Extender wordt Open Tijd Verlenger #0090 Additief. Hiermee werk je eenvoudiger bij te snelle droging en/of grote oppervlakken. Het additief vertraagt de droging en verbetert de vloei van watergedragen parketlakken, zodat het risico van zichtbare overlappingen verminderd wordt. Gewoon toevoegen, doorroeren en klaar. Toepasbaar in al onze watergedragen SKYLT en STEP vloerlakken.

IJzersmet Blokker #0091 Additief
RigoStep Seal add wordt IJzersmet Blokker #0091 Additief. Voorkomt gemakkelijk het risico van zwarte puntjes (ijzersmet) op tanninerijke houtsoorten. Het additief is heel eenvoudig in gebruik: aan de lak of beits toevoegen, goed doorroeren en klaar. Alleen toepasbaar in de eerste laag op kaal hout. Dus uitsluitend te gebruiken in combinatie met STEP Parket Grondlak Naturel #6090 en Warm #6130, SKYLT Original #5510 of ROYL Reactieve beitsen.

www.rigoverffabriek.nl