De huidige directeur Roland Brinker en de aandeelhouders Rene Minkhorst en Rahul Surana, stelden Michael Bonouvrie (50) aan als Managing Director en dragen daarmee – sinds 1 maart 2023 – de  dagelijkse leiding van Brinker over. Rene Minkhorst vervult de positie van managing board finance en operations en Roland Brinker blijft werkzaam als managing board R&D new business. Samen vormen zij een driekoppige directie. Op de foto hierboven ziet u van links naar rechts Michael, Rene en Roland.

Roland Brinker is verheugd met deze stap: “Wij zijn ontzettend trots op ons hard groeiende bedrijf. Het is tijd om team Brinker nog beter in zijn kracht te zetten. Uiteraard blijf ik mij met passie bezighouden met productontwikkeling en het zoeken van goede partners. Michael kenmerkt zich als een energieke en gedreven optimist. Zijn visie op strategie, balans en ondernemerschap hebben we nodig in de cultuur van Brinker. In combinatie met zijn ervaring aan zowel klantzijde, als het vertrouwen dat hij geniet binnen de organisatie geven mij een goed gevoel over de toekomst. Samen met voormalig register accountant Rene Minkhorst achter het stuur van finance en operations kunnen we verder groeien.”

Michael Bonouvrie is reeds 3 jaar werkzaam bij Brinker als commercieel manager. In zijn nieuwe rol gaat hij zich focussen op de verdere groei en organisatie van het bedrijf. Onderdeel daarvan zijn de uitbreiding en innovatie in het productportfolio en het centraal stellen van de klant. Met de aanstelling van Michael Bonouvrie zet Brinker in op het zijn én blijven van de stabiele partner voor haar wereldwijde klantportfolio.

Michael Bonouvrie over zijn aanstelling: “Brinker is een inspirerend bedrijf met veel expertise dat keer op keer innoveert om voorop te blijven lopen in ons vakgebied. Samen met een gedreven en ervaren team gaan we ervoor zorgen dat Brinker de betrouwbare specialist is en blijft. Ik kijk ernaar uit om nog meer invulling en sturing te geven aan de weg die wij de afgelopen periode als bedrijf zijn ingeslagen.”