PPC (Plinten & Profielen Centrale) heeft haar vloerenlijn Douwes Dekker uitgebreid met acht gloednieuwe waterbestendige laminaat vloeren. Zoek je een laminaatvloer die tegen een stootje kan? Dan zijn de nieuwe Trots en Krachtig collecties precies wat je zoekt. De vloeren hebben een intrigerend decor met levendige texturen! Een mooie aanvulling in de collectie van 32 laminaat vloeren.

De 8 mm laminaatplanken zijn onderverdeeld in twee nieuwe series met ieder 4 vloeren; Douwes Dekker Trots en Douwes Dekker Krachtig. De collecties zijn geproduceerd met de nieuwste technieken waarbij het patroon in de vloer doorloopt in de 4V vellingkant (pressed bevel). Daarbij is ook een embossed-in-register techniek toegepast. Het beeld voelt en oogt dus ontzettend authentiek maar dat is nog niet alles: deze vloeren zijn ook nog eens 100 procent waterbestendig en daardoor zeer geschikt voor iedere ruimte in huis! De superieure Uni clic­-verbinding sluit de planken naadloos op elkaar aan. Bovendien is de klikverbinding ook nog eens voorzien van een waterafstotende coating. Het geheel sluit zó perfect strak aan dat water er eenvoudig niet in door kan dringen. Bestand tegen een ongelukje dus en eenvoudig te reinigen. Met een warmteweerstand van 0,055 m2 K/W zijn deze vloeren ook uitermate geschikt voor vloerverwarming en –koeling wanneer je de juiste ondervloer toepast.

Sinds afgelopen najaar vind je op de Douwes Dekker website ook een prachtige roomdesigner waarmee je een virtuele weergave krijgt van verschillende vloeren en legwijzen in verschillende sfeerruimtes. Ook kun je hier eenvoudig een foto van je eigen ruimte uploaden om en er vervolgens de gewenste Douwes Dekker Laminaat of PVC vloer digitaal in te projecteren. Handig is ook dat je verschillende vloeren kunt vergelijken en een en ander kunt downloaden om later nog eens te bekijken. Zo krijg je al een goede indruk van de gekozen vloer in de woning voordat hij er daadwerkelijk ligt! Op de foto helemaal bovenaan de kwaliteit Salie, op de foto hierboven de kwaliteit Oregano.

Nieuwsgierig geworden naar deze waterbestendige collecties? Neem dan een kijkje op www.douwesdekker.nl