Op het gebied van traprenovatie zit PPC (Plinten & Profielen Centrale) nooit stil. Het vernieuwen van decoren en de ontwikkeling van nieuwe toepassingen is bij PPC een doorlopend proces. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een update van Trenovo die aansluit bij de behoeften van de markt.

Acht van de 18 decoren zijn vervangen door gloednieuwe, tijdloze decors in diverse kleuren. Hierdoor bestaat de collectie nu uit; 12 decoren met rechte neus van de Homeline Solution PP-collectie en 6 decoren met een licht schuin teruglopende neus van de Homeline Laminaat CPL-collectie. Van eiken in diverse varianten tot betonlook decoren met voelbare steenstructuur, voor elk interieur een bijpassende stijl

Verder zijn de bestaande stootborden vervangen door dubbele stootborden. Deze vernieuwde borden zijn aan de voor- en achterzijde voorzien van folie en verkrijgbaar in hetzelfde decor als de traptrede. Wil je liever extra contrast aanbrengen op de trap? Naast de bijpassende afwerking zijn er ook stootborden en trapwangen in zes verschillende RAL-kleuren verkrijgbaar: RAL 9003, 9010, 9016, 7042, 7043 en 9005. Hierdoor zijn ze multi-inzetbaar.

Tevens zijn er nieuwe traptreden en stootborden in een 1600 mm afmeting toegevoegd aan het assortiment. Hiermee is de hoek van de trap gemakkelijker en efficiënter te bekleden. Verder zijn de bestaande enkele stootborden vervangen door dubbele stootborden, dit maakt het toepassingsgebied breder. Deze vernieuwde borden zijn aan de voor- en achterzijde voorzien van folie en verkrijgbaar in hetzelfde decor als de traptrede. Wil je liever extra contrast aanbrengen op de trap? Naast de bijpassende afwerking zijn er ook stootborden en trapwangen in zes verschillende RAL-kleuren verkrijgbaar: RAL 9003, 9010, 9016, 7042, 7043 en 9005. Hierdoor zijn ze multi-inzetbaar. Bovendien laat je de trap moeiteloos en stijlvol aansluiten op de verdiepinsvloer met een losse neus in hetzelfde decor. Dit in combinatie met een aluminium trapuitloopprofiel, verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en RVS.

Op zoek naar een sfeervolle afwerking voor de klant? Met de vernieuwde LED-verlichting van Trenovo verhoog je de sfeer en veiligheid. Met de LED-dimmer is de lichtsterkte geheel naar wens aan te passen en dankzij de bewegingssensoren kan de verlichting automatisch worden ingeschakeld. Bekijk de nieuwe producten op de PPC webshop.

Trenovo dealer worden?
Trenovo wordt ondersteund met een aantrekkelijke display, een complete monsterkoffer en consumentenfolder waarmee de traprenovatie mogelijkheden eenvoudig presenteren zijn. Enthousiast over dit prachtige merk en geïnteresseerd om dealer van Trenovo worden? Neem dan contact op met een PPC vertegenwoordiger.

Trenovo traprenovatie – Traprenovatie (plintenenprofielencentrale.nl)