”Met CetaBever Natuurlijk Effect lijkt het alsof de vloer onbehandeld is. Dit komt door de zeer matte uitstraling van het product. De vloer wordt echter langdurig beschermd tegen krassen en vlekken.”

”Optimale bescherming met behoud van de natuurlijke matte uitstraling van hout, dat is waar het om gaat bij de liefhebber van het gebruik van hout in huis.” Deze combinatie is terug te vinden in de nieuwe CetaBever Natuurlijk Effect lak voor binnen. Het product is met natuurlijke oliën verrijkt wat zorgt voor de matte uitstraling en daarnaast zijn de lakken zeer kras- en slijtvast en beschermen ze tegen vlekken. Er zijn drie varianten van Natuurlijk Effect, namelijk Meubellak, Vloer- & Parketlak en Trappenlak.

Voordelen
”De liefhebber van hout schildert het hout liever niet omdat men bang is dat het authentieke karakter verdwijnt. Echter krassen en vlekken wil men ook niet. Met CetaBever Natuurlijk Effect houd je hout puur en ongerept qua uitstraling én geef je het hout toch de optimale bescherming. Het product beschermt het hout als een lak, maar heeft het natuurlijke matte uiterlijk van een olie. Deze natuurlijke uitstraling wordt gewaarborgd doordat het product verrijkt is met natuurlijke oliën. De lak biedt daarnaast als mooie bijkomstigheid dat het langdurig beschermt terwijl je met olie het hout daarentegen een paar keer per jaar dient te onderhouden.”

Drie varianten in drie kleuren
CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is er in Meubellak, Vloer- & Parketlak en Trappenlak. Alle drie de varianten zijn beschikbaar in Natuurlijk Blank, Natuurlijk White wash en Natuurlijk Brown wash. De producten zorgen aan de ene kant voor jarenlange bescherming en laten aan de andere kant hout wel echt hout zijn.

Beschikbaarheid
De Meubels en Trappen variant is beschikbaar in 0,75 liter en de Vloer & Pakket in 2,5 liter. Pure structuren en authenticiteit zijn voor veel mensen belangrijk in huis maar ook in de tuin. In het voorjaar van 2020 heeft CetaBever Natuurlijk Effect voor buiten geïntroduceerd. Want ook in de tuin speelt de natuurlijke uitstraling van hout een belangrijke rol.

Over CetaBever
CetaBever bestaat sinds 1920 en is een oer-Hollands merk. Het merk is marktleider op het gebied van houtbescherming. CetaBever heeft een breed assortiment voor hout in en aan het huis en in de tuin waardoor er voor elke houtbeschermingsklus een product is, zowel in transparante kleuren als in dekkende kleuren. ”Het merk staat voor bescherming, gemak en biedt hulp voor, tijdens en na de klus.”  www.cetabever.nl

Over AkzoNobel
AkzoNobel heeft passie voor verf. Wij zijn experts in het ambacht van het creëren van verven en lakken, waarbij wij sinds 1792 de standaard zetten voor kleur en bescherming. Ons merkenportfolio van topklasse – waaronder Flexa, International, Sikkens en Interpon – wordt wereldwijd door klanten vertrouwd. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en wij zijn actief in meer dan 150 landen. Wij hebben zo’n 34.500 getalenteerde mensen in dienst met een passie voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten die onze klanten van ons mogen verwachten.