De leden van de Europese federatie van laminaatfabrikanten (EPLF) hebben tijdens hun jaarvergadering in Dresden hun bestuur opnieuw verkozen om leiding te geven aan de club.

Max von Tippelskirch (Swiss Krono) blijft voorzitter, Ruben Desmet (Unilin) blijft plaatsvervangend voorzitter en Eberhard Herrmann (Classen) blijft bestuurslid. Het drietal zal de komende twee jaar leiding blijven geven aan de EPLF. De vergadering stond ook in het teken van de plannen voor de rest van dit jaar: duurzaamheid in het algemeen, recycling in het bijzonder. Na de succesvolle campagne Made with Wood die startte in 2020 wil de EPLF verder op weg naar klimaatneutraal produceren.

De federatie heeft een commissie in het leven geroepen die zich bezig gaat houden met hergebruik van materialen en de circulariteit van laminaatvloeren plus de verdere uitdagingen en kansen voor dit vloertype gaat onderzoeken. De federatie telt op dit moment 50 leden: 15 volledige leden, 24 geassocieerde leden en 11 ondersteunende leden. Op de foto van links naar rechts Desmet, von Tippelskirch en Hermann, de foto is van de EPLF.