F. Ball, Britse fabrikant van vloervoorbereidingsproducten en vloerlijmen, legt de basis voor een nieuwe samenwerking met distributeur Dersimo waarmee het bedrijf zijn activiteiten en distributie in de Nederlandse vloerenmarkt verder uitbreidt. Dersimo werd onlangs overgenomen door Headlam, dat al de producten van F. Ball op de Nederlandse markt brengt.

Als onderdeel van deze nieuwe samenwerking reisden de verkoop en marketing teams van Dersimo uit Maassluis naar het Engelse Staffordshire, voor een bezoek aan het hoofdkantoor van F. Ball waar de productie van de vloerproducten plaatsvindt. Op het programma stonden onder andere een introductie, rondleiding en intensieve producttraining, waarbij een groot aantal vloervoorbereidingsproducten en vloerlijmen zelf uitgeprobeerd werden, in het trainingscentrum van F. Ball.

“Deze ontwikkeling markeert een volgende stap in de groei van het Britse bedrijf in Nederland. Als belangrijke distributeur voor de producten van F. Ball worden de verkoop en marketing teams van Dersimo ondersteund door de technische adviseurs van F. Ball”, aldus de Britse fabrikant.

Jonathan Goold, Export Business Manager bij F. Ball is enthousiast: “Wij zijn erg betrokken bij de Nederlandse vloerenmarkt. Het ontwikkelen van onze relatie met Dersimo is een prominente stap in het bereiken van onze doelstellingen. We zien er naar uit deze samenwerking te versterken en in de toekomst nog meer vloerenstoffeerders van onze eersteklas vloerinstallatieproducten te voorzien.” Naast Jonathan (links op de foto) staat Marc Dubbeldam van Headlam (en nu dus ook Dersimo).

Voor meer informatie over F. Ball kijk op www.f-ball.nl of mail informatie@f-ball.nl