Floorify ontwerpt, ontwikkelt en verdeelt naar eigen zeggen het meest innovatieve assortiment rigide vinyl vloeren via de beste vloerenspeciaalzaken. “Wie op zoek is naar een mooi, warme vloer gecombineerd met een ultiem gebruiksgemak, is bij Floorify aan het juiste adres voor de meest complete collectie, tonnen inspiratie en het beste advies”, aldus het Belgische merk.

Floorify kijkt uit naar een goedgevuld najaar, want het jonge Belgische bedrijf stelt zijn eigentijdse nieuwigheden voor op 4 Europese beurzen. Van 18 tot en met 20 september 2022 presenteert het enthousiaste Floorify team voor het eerst hun uitgebreide collectie rigide vinyl vloeren op de ‘The Flooring Show’ in Harrogate, UK. Gevolgd door Architect@Work op 22 en 23 september in Parijs.

Floorify is zoals elk jaar opnieuw present voor de VT Wonen & Designbeurs , die doorgaat van 4 tot en met 9 oktober in Expo Greater Amsterdam, met een stand van 84m² “pure belevenis”. Van 3 tot en met 6 oktober kan je Floorify bezoeken op de Franse vakbeurs Batimat in Parijs. Hun beursstand is de grootste in de rigide vinyl vloeren categorie, dus niet te missen.

Het merk stelt Rawthentic voor:  “De mooiste houtlook vloeren met levensecht design en een nooit eerder gezien natuurlijke en gedetailleerde oppervlaktestructuur geïnspireerd door de schoonheid en robuustheid van hout. De grote tegelcollectie breidt uit met nieuwe tijdloze vloeren geïnspireerd door de elegantste natuurlijke materialen: subtiele terrazzo of klassieke blauwsteen. Ook de Romantic XL plankenvloeren worden voorgesteld; rustieke eik in 4 kleuren met een subtiele witte patine die zorgt voor een zachtere, meer romantische look.”

“Op onze stand willen we iedereen de full Floorify experience geven met mooie gevarieerde grote vloeroppervlaktes, interactieve testjes die de voordelen van een Floorify vloer aantonen, interieurinspiratie, … Ons team is klaar om iedereen maximaal te informeren en te begeleiden in hun keuze. Want een vloer kiezen, dat moet je zien, beleven en voelen”, aldus Floorify.

Floorify planken en tegels combineren de look en feel van natuurlijk hout of gepolierd beton met een groot installatiegemak en veelgevraagde vloereigenschappen als stil, warm, onderhoudsvriendelijk,  robuust en watervast. Ze zijn op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met handig kliksysteem, ook zonder voorbereiding en bovendien geschikt voor vloerverwarming -en koeling.

Meer informatie: www.floorify.com