Ten Bulte Groothandel organiseert HARO roadshows op 11 en 13 juni in respectievelijk Tiel en Wolvega. De groothandel vertegenwoordigt al enige jaren de Duitse vloerenfabrikant op de Nederlandse markt.

Medewerkers van Ten Bulte en HARO leggen tijdens deze bijeenkomsten alle ins en outs uit van de parket-, laminaat- en kurkvloeren van de fabrikant plus de designvloeren Celenio en Disano. Het is de gelegenheid om kennis van de HARO producten bij te spijkeren om deze weer door te kunnen geven aan de klanten, zo stelt Ten Bulte.

Beide partijen hebben een keuze gemaakt in het enorme aanbod van HARO om zo tot een collectie te komen die perfect aansluit op de Nederlandse markt. aldus de groothandel. Tijdens de roadshow kan men de nieuwste uitvoeringen kopen in de nieuwste displays. Tijdens een verloting kan men de aanschafprijs van de displays terugverdienen of de hoofdprijs: een wedstrijd van Bayern bijwonen plus een bezoek aan de HARO fabriek in Rosenheim. Uit ervaring kan ik zeggen dat de indrukwekkende fabriek het bezoeken meer dan waard is.

Deelname aan de roadshow is kosteloos en kan via dit mailadres: info@tenbulte-groothandel.nl

Hierin graag uw naam, organisatie, het aantal medewerkers dat meedoet en de datum en locatie: maandag 11 juni tussen 12:00 en 21: 00 uur (doorlopend programma), Restaurant De Betuwe, Hoog Kellenseweg 7 in Tiel. Of woensdag 13 juni, 12:00-21:00 uur (doorlopend programma), Restaurant Pieter Poot, Steenwijkerweg 119, De Blesse (nabij Wolvega).

Een lichte persoonlijke noot: wat Bayern betreft zeg ik slechts, met een knipoog: Sechzig…