“Natuurgetrouw, realistisch en niet van echt te onderscheiden. De nieuwe collectie Egger-laminaatvloeren is weer een lust voor het oog en vanaf heden verkrijgbaar bij Gelasta”, aldus de vloerengroothandel uit Genemuiden.

Speciaal voor de Nederlandse markt selecteerde Gelasta uit alle stijlsoorten de zestig meest trendy decoren. “Dankzij deze grote diversiteit biedt Gelasta voor elke interieursfeer een bijpassende vloer. Ook volgt het assortiment de laatste trends, zoals vloeren met betonlook en visgraat. Daarbij zijn de toplagen harmonieus afgestemd op de vloer. Dit geeft alle vloeren een natuurgetrouwe uitstraling”, zo meldt Gelasta. Het samengestelde assortiment Egger-vloeren van Gelasta bestaat uit vier verschillende formaten: Classic, Large, Kingsize en Long, met drie verschillende diktes (7, 8 en 10 mm).

Speciaal voor deze nieuwe collectie heeft Gelasta een nieuwe display ontwikkeld. Deze marketinguiting van bijna twee meter breed en twee meter hoog werkt volgens de groothandel zeer uitnodigend voor de consument. “Elk decor heeft een eigen hoogwaardig afgewerkt staalbord, voorzien van een handvat. Op alle borden is een sfeerfoto zichtbaar. Zo kan de consument zich direct het eindresultaat inbeelden.” Gelasta benadrukt voor deze collectie een scherpe prijsstelling met goede marges voor de winkelier: “Gelasta is ervan overtuigd dat deze collectie een grote toegevoegde waarde brengt in de markt.”

Neem contact op met Gelasta voor meer informatie: www.gelasta.nl