Het nieuwe onderhoudsprogramma voor houten en elastische vloeren van Bona, dat gebaseerd is op 100 jaar ervaring in de behandeling van houten vloeren, verandert de wijze waarop er vanaf nu naar vloeronderhoud gekeken zal worden, aldus de Zweedse fabrikant. “Dit nieuwe programma biedt veel meer dan alleen fantastische reinigingsmiddelen; het voorziet professionals van het deskundige advies en de duurzame producten en oplossingen die nodig zijn om vloeren te beschermen en te onderhouden en zorgt er daarmee voor dat ze langer mooi blijven.”

Dit programma is ontwikkeld voor professionele schoonmakers, opdrachtnemers in gebouwonderhoud en traditionele aanbieders van houten vloeren en stelt vloereigenaren in staat hun investeringen effectiever te beschermen door het vloeroppervlak aan de hand van revolutionaire methoden nieuwe uitstraling te geven.

“Of het nu gaat om geoliede of afgewerkte vloeren, Bona heeft altijd een hoogwaardige, snelle en tijdbesparende reinigings- en onderhoudsoplossing beschikbaar. Een door de FIBA goedgekeurd productassortiment, specifiek bestemd voor sportvloeren, maakt ook onderdeel uit van dit programma.” FIBA is de overkoepelende basketbalbond. Bona is sponsor van de EK en WK toernooien van de FIBA en van de Amerikaanse profcompetitie NBA.

Als onderdeel van het Bona Care Program biedt Bona de bijzondere mogelijkheid om versleten en beschadigde vloeren van rubber, PVC, PU, vinyl of linoleum te herstellen en een nieuwe uitstraling te geven zonder de gehele vloer te hoeven vervangen. Dit verkort de tijd dat de locatie moet worden gesloten met 50% en levert de vloereigenaren aanzienlijke besparingen op.

“Het nieuwe Bona Care Program voor houten en elastische vloeren staat garant voor effectieve processen en professionele ondersteuning en maakt het opdrachtnemers in gebouwonderhoud mogelijk optimale service en verzorging te bieden en zodoende de levensduur en de originele uitstraling van vloeren te verlengen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit in onze sector een echte gamechanger is,” zegt Davide Cavalleri, Sales Manager Jan San & Rental EMEA/APAC.

Het Bona Care Program bestaat uit processen en producten voor alles, van volledige vloerrenovatie en overlakken tot dagelijkse reiniging en zorgt ervoor dat vloeren langer meegaan en er fris blijven uitzien. Het programma is geschikt voor alle omgevingen – commerciële gebieden zoals kantoren en hotels, maar ook voor sporthallen en luchthavens, en dergelijke.

Het volledige Bona Care Program wordt geïntroduceerd tijdens de Interclean die van 15 tot 18 mei in Amsterdam wordt gehouden.