Strak, stevig en stoer. Zo omschrijft Gelasta de nieuwe kwaliteit Industrial. “De schitterende staallook van de nieuwe collectie Industrial-tapijt past volledig in elke industriële woonstijl.” Zowel kamerbreed als in tegel is de Industrial-collectie per direct verkrijgbaar.

Voor de Nederlandse markt heeft Gelasta een collectie van negen kleuren ontwikkeld: van antraciet tot koningsblauw en van okergeel tot beigebruin. “Dankzij deze grote diversiteit biedt Gelasta voor elke industriële interieursfeer een bijpassend tapijt. Afgestemd op de laatste trends en toepasbaar in kantoor, woon- en slaapkamer of op de trap.”
Industrial bestaat dus uit kamerbreed tapijt en tegels. Het kamerbrede tapijt is vier meter breed en heeft een hoogte van 6 mm. De tegels kennen een formaat van 50 x 50 cm. Ook hier is de hoogte 6 mm.

Naast een gevarieerd aanbod en een kwalitatief sterk product heeft deze collectie een scherpe prijsstelling voor de consument en goede marges voor de winkelier, zo stelt men in Genemuiden. Het kamerbrede tapijt heeft een prijs van € 95,- per m¹. De tegels zijn voor € 25,- per m² beschikbaar. “Een bestelling die voor 12.00 uur binnenkomt, leveren we veelal de volgende dag al”, aldus Gelasta.

Ook de presentatie van de Industrial-collectie in de winkel biedt een groot voordeel: “Het kamerbrede tapijt en de tegel met dezelfde kleurstelling combineren we op een fraai vormgegeven staalhanger. Bij het eerstvolgende bezoek, ontvangt u deze van onze vertegenwoordiger. Gelasta is ervan overtuigd dat deze collectie een grote toegevoegde waarde brengt in de markt. Bezoek onze website voor meer informatie!”