WOCA heeft Masterolie en Colour Oil samengevoegd tot WOCA Master Colour Oil. Deze gebruiksvriendelijke optelsom is bovendien verkrijgbaar in een blik in plaats van een plastic flacon. Hiermme neemt de Deense fabrikant haar verantwoordelijkheid voor het voortaan milieuvriendelijk verpakken van haar producten. De producten zijn al milieubewust geproduceerd en veilig in het gebruik, nu komt het direct bedrukte metalen blik er bij als duurzaam alternatief voor de plastic flacon met het papieren etiket.

Zoals de Denen het zelf omschrijven: De nieuwe WOCA Master Colour Oil: mooier, gemakkelijker en duurzamer. “Master Colour Oil biedt kleur en bescherming in één product. De olie dringt het hout binnen en zorgt voor een slijtvast oppervlak met een hoge weerstand tegen water en vuil. Het is perfect voor gebruik binnenshuis op alle onafgewerkte, nieuwe of pas geschuurde oppervlakken in alle houtsoorten. Master Colour Oil is eenvoudig te verwerken door zowel consument als professional en moet in twee lagen aangebracht worden. De olie wordt woonbiologisch aanbevolen en is geschikt voor kinderspeelgoed.”

Oppervlakken kunnen onderhouden worden met de bekende WOCA onderhoudsproducten, zoals Natuurzeep, Olie Conditioner, Intensiefreiniger en Onderhoudsolie. Naast Master Colour Oil biedt WOCA ook, naar eigen zeggen, “’s werelds eerste 1-component olie die presteert als een 2-component olie; Diamond Oil Active. Deze olie in 9 kleuren voor professionals verzadigt in 1 laag, zonder restafval of nawerking.”