PPC meldt dat de eerste Sense dealers in de afgelopen weken de boek- en/of tegeldisplays enthousiast hebben ontvangen. “Hiermee laten ze op een overzichtelijke manier de vele decoren en legmogelijkheden van Sense PVC zien, inclusief de nieuwe ultramatte decoren met een glansgraad tussen de 2 en 4. Prachtige PVC vloeren met de uitstraling van  onbewerkt hout en een antislip van r10. Dankzij de 10 dB geluidsreductie zijn alle Sense SPC-click vloeren ook bijzonder geschikt voor appartementen!”

De Sense dealers zijn allemaal terug te vinden op de Sense PVC website. Hier kunnen consumenten de dichtstbijzijnde dealer zoeken en samples aanvragen. PPC stuurt de samples af naar de desbetreffende dealer waar de consument dit vervolgens af kan halen, dat geeft direct een mooie verkoopkans, aldus PPC. Sense PVC vloeren zijn voorzien van het REACH Certificaat. Dat betekent dat de producten volgens Europese maatstaven zijn geproduceerd en geen onzuivere stoffen bevatten. “Zo zijn de Sense PVC vloeren ook volledig recyclebaar, een milieuvriendelijke keuze!”

PPC levert de meeste Sense PVC vloeren uit voorraad. “Dat betekent dat de unieke 4-uurs garantie ook op deze vloeren van toepassing is. Bij productiefouten leveren we binnen vier uur vervangend materiaal op de werkvloer.”

Lijkt het u interessant om ook Sense PVC dealer te worden? Bel Sebastiaan Hermsen: 06 14 87 39 99.

www.sensepvcvloeren.nl