De Beautifloor PVC1 collectie van Peitsman is uitgebreid met de ‘Artiste’ serie. De serie bestaat uit 6 dessins en is uitgevoerd in extra brede planken. Dankzij de ‘registered embossing’ zijn deze vloeren bijna niet meer van echte houten vloeren te onderscheiden, zo stelt de groothandel. “Ook is sprake van veel dessin variatie, waardoor er een grote diversiteit is in de decoren met weinig herhalingen.”

De PVC planken hebben een dikte van 2,5 mm, waardoor de collectie uitermate geschikt is voor toepassing in winkels, kantoren en andere druk belopen ruimtes. Uiteraard is deze collectie ook geschikt voor particulier gebruik, met zelfs 15 jaar garantie. De planken hebben een afmeting van 150 x 23 cm.

Ook de ‘Province’ serie is uitgebreid met 4 splinternieuwe decoren. Deze 2 mm collectie bestaat nu uit 6 prachtige eigentijdse dessins. De ‘Province’ serie is uitermate geschikt voor toepassing in woonkamers, slaapkamers en keukens. De planken hebben een afmeting van 1219 x 184 mm.

“Dankzij de trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlakte structuren en royale afmetingen van de stroken, zijn Beautifloor PVC Design vloeren toonaangevend”, aldus Peitsman.

“Met de vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden is er volop ruimte voor creativiteit. Door toepassing van decorstrips krijgt de vloer al een geheel andere ‘look’, maar ook legpatronen met bijvoorbeeld borderranden of visgraatmotieven geven de vloer een eigen karakter. Alle vloeren zijn waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming- en vloerkoeling. Ook hebben ze een zeer aangenaam loopgeluid.”

Meer informatie over de collectie is te vinden op de Peitsman website of kijk op www.beautifloor.nl.