Met alle overnames en verschuivingen in groothandels zal dit nieuws niet veel mensen verbazen: Forinn neemt ook de collectie van COREtec van fabrikant USFloors op in het programma. Hetzelfde geldt voor Dersimo, onlangs overgenomen door Headlam.

“Vanaf 1 juni 2018 zal Forinn de COREtec®-vloeren van USfloor gaan verdelen in Nederland. De verkoop, marketing en inkoopmedewerkers zijn reeds op bezoek geweest bij USfloors in België. Hier hebben zij een introductie, rondleiding door het kantoor en logistieke centrum gehad en een productpresentatie in de showroom. Tijdens de productpresentatie werden de vele mogelijkheden van de COREtec producten toegelicht.” Dit zegt Harry Elshof, directeur van Bosgoed.

Volgens Elshof is dit een welkome aanvulling op het assortiment van Forinn. Met het merk COREtec breidt Forinn haar assortiment verder uit met een zeer innovatief merk. Door de brede toepasbaarheid van de producten biedt dit veel kansen in zowel residentieel als commercieel gebruik.  “De voordelen van 100% watervast, niet hoeven te acclimatiseren en de kurk onderlaag zorgt ervoor dat de producten overal toepasbaar zijn en het veel tijdwinst oplevert voor de installateur en de eindgebruiker”, zo stelt de fabrikant.

“Met 7 vertegenwoordiger en 9 vestigingen verspreid door het land zal COREtec nog meer onder de aandacht worden gebracht in de Nederlandse markt. Wij verwachten daarom ook een zeer succesvolle samenwerking voor beide partijen wat zal zorgen voor een nog snellere groei en acceptatie van het merk COREtec in de Nederlandse markt”, aldus USFloors.

Marc Dubbeldam zegt namens Dersimo : “Drie maanden na onze overname door Headlam UK zijn wij trots  dat wij partner zijn geworden van COREtec.  Een lang gekoesterde wens om dit innovatieve product te mogen gaan voeren is hiermee uitgekomen bij Dersimo. Onlangs is ons team afgereisd naar COREtec in Waregem om alle ‘ins en outs’ over dit mooie product te leren en we zijn enthousiast van start gegaan in de Nederlandse markt en kunnen nu al zeggen dat dit product een groot succes gaat worden bij Dersimo!”

Jan Dossche, President USFloors International : “Dat COREtec een nooit gezien succes kent in de VS wisten we al, maar niemand kon voorspellen dat het ook in Europa alle records voor een nieuw geïntroduceerd vloerproduct zou verpulveren. Dit is enkel te danken aan het vertrouwen en het aanstekelijk enthousiasme van de commerciële medewerkers van de groothandelspartners!” Op de foto de medewerkers van Forinn en Dersimo op bezoek bij USFloors in het Belgische Waregem.