RIGO Verffabriek was, naar eigen zeggen, in 2003 met SKYLT de eerste producent op de markt met een onzichtbare parket lak. “En sindsdien onvergelijkbaar”, aldus de makers. Na 15 jaar zijn er diverse producenten met ultra matte lakken op de markt gekomen, “maar geen enkele is zo onzichtbaar als SKYLT.”

Om het originele karakter van SKYLT kracht bij te zetten is het tijd voor een uitbreiding van het SKYLT assortiment. RIGO Verffabriek brengt nu naast SKYLT Original en SKYLT Titanium een SKYLT Grondlak en een SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K. “Met name van deze olie hebben we hoge verwachtingen, omdat de speciale formulering van deze olie de parketteur in staat stelt de vloer direct na droogwrijven van de olie over te lakken met SKYLT. Een tussentijdse droogtijd is niet nodig, en dat maakt het werken met de Overlakbare Kleurolie 2K extra aantrekkelijk,” aldus Machiel van Westerhoven, directeur RIGO Verffabriek.

De SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K is verkrijgbaar in drie basissen en te kleuren met losse kleurpigmenten (Color for oil) van RIGO Verffabriek. De SKYLT Grondlak heeft dezelfde naturelle uitstraling als de SKYLT Original, en is indien gewenst gemakkelijk aanzetvrij toe te passen als eerste laag. Het toepassen van de SKYLT Grondlak is echter niet noodzakelijk.

Het complete SKYLT assortiment zit vanaf nu volledig in zwarte cans en flessen, en is vormgegeven in de nieuwe huisstijl van RIGO Verffabriek.