De onlangs geopende WoonTotaal Academy roept op: “Ben jij een beginnende, gemotiveerde stoffeerder die zijn vaardigheden en kennis wil ontwikkelen, dan is de junior stoffeerder opleiding echt iets voor jou!”

“Deze 12 daagde cursus is een intensieve praktijktraining. Elke lesdag begint met een korte herhaling van de voorgaande lessen, een product uitleg over de producten van deze training dag en de uitleg en demonstraties van de bijbehorende installatie methodes. De rest van de training dag bestaat voornamelijk uit praktijk opdrachten, oefeningen, oefeningen en oefeningen.”

“We leren je tijdens deze trainingsdagen zelfstandig een dekvloer beoordeling te maken en de juiste producten te selecteren. Ook leer je hoe je de externe omstandigheden dient te meten, zoals restvocht en dekvloertemperatuur.”

“Je leert hoe je een dekvloer egalisatie vakkundig uitvoert volgens installatie instructies en garantievoorwaarden. Onze trainingen staan online met gedetailleerde informatie en ingeplande data. Je kunt bij ons terecht voor installatie trainingen van beginnend stoffeerder tot Master Installer en technische informatietrainingen voor de woning- en projectinrichter. Wij bieden merk of product specifieke trainingen aan afgestemd op jouw niveau.”

“Laat je inspireren door de mogelijkheden die we bieden om jezelf te ontwikkelen tot een Master installer en kom tijdens onze informatiedag kijken in het trainingscentrum op zaterdag 21 april van 09:00 tot 12:00 uur.”

Nieuwsgierig geworden? Kijk alvast op https://woontotaal-academy.nl/ of bel naar 088-1267099.