Op vrijdag 15 oktober opent het INTR. Point in Delft officieel haar deuren! Woninginrichters en parketteurs in de regio kunnen sinds april al gebruik maken van dit nieuwe INTR. Point. Nu is het moment aangebroken om alle relaties uit te nodigen om te ervaren wat het nieuwe INTR. Point in Delft te bieden heeft.

Naast productdemonstraties door de Applicatie Specialisten van Uzin, Wolff en Pallmann kunnen de klanten ook zélf het gebruiksgemak van verschillende producten ervaren en kunnen ze profiteren van interessante acties. In navolging van Delft zullen de andere nieuwe INTR. Points op feestelijke wijze worden geopend.  René ter Borg en Frank Oudheusden van INTR. Delft verwelkomen Projectinrichters, parketteurs, ZZP-ers en de vakpers op 15 oktober van 14-18 uur aan de Faradayweg 6 in Delft voor o.a. productdemonstraties en een hapje en een drankje.

Met het nieuwe INTR. Point hebben de (potentiële) klanten van INTR. in de regio Rotterdam-Den Haag een inspirerende showroom tot hun beschikking waar zij hun (particuliere) klanten mee naar toe kunnen nemen met een groot afhaalmagazijn dat dagelijks wordt aangevuld. Nieuw bij INTR. in deze regio is een compleet assortiment voor de parketteur. De INTR. Points in Zwolle en Den Bosch zijn inmiddels ook voorzien van het nieuwe winkelconcept vernieuwd. In Leek heeft INTR. een geheel nieuwe vesting geopend. Deze INTR. Points worden binnenkort in aanwezigheid van regionale projectinrichters, parketteurs én ZZP’ers feestelijk geopend. Voor het INTR. Point in Den Bosch staat op 12 november een feestelijke opening op de rol.

INTR. is onderdeel van Uzin Utz Nederland. Ook voor de klanten van Uzin Utz biedt de dienstverlening van de INTR. Points enorme voordelen. De lijmen, lakken, egalisaties en gereedschappen waar projectinrichters, parketteurs én ZZP’ers graag mee werken liggen nu altijd op het juiste moment en in de buurt op voorraad. Wanneer klanten een product zijn vergeten te bestellen of tekort komen, dan kunnen zij deze, na contact te hebben gehad met Uzin Utz, direct afhalen bij een INTR. Point in de buurt. Hierdoor lopen projecten geen vertraging meer op. Uniek is bovendien dat in één verkoop alle aanverwante producten geleverd kunnen worden. Denk aan gordijnrails, stripjes of ondervloeren, waarmee klanten compleet worden ontzorgd.”