De Zoetermeerse lijmproducent Bijlard International timmert de laatste jaren hard aan de weg in binnen- en buitenland om zijn FLOOR-assortiment zo breed mogelijk in de markt te zetten.

Naast de bestaande producten als MS FLOOR, Plintenkit en Nadenlijm is het assortiment sinds vorig jaar uitgebreid met FLEXX FLOOR, waarmee storende krakende vloeren tot het verleden behoren, GAP FILLER FLOOR, die holle klanken onder een verlijmde vloeren verhelpt, vlug en voordelig, en is daar vanaf januari ook de MS FLOOR BOOSTER bijgekomen.

“Een revolutionaire, milieuvriendelijke, supersnelle activator die vakman en klant een enorme tijdsbesparing oplevert. Door het toevoegen van de activator aan de MS FLOOR wordt het terugdrogen tot wel 45 minuten teruggebracht. ’s Morgens inlijmen van de vloer, ’s avonds al de meubels erop”, aldus de fabrikant.

“Met de komst van drie nieuwe producten in een half jaar tijd zijn er meer mogelijkheden voor de parketteur om een maatwerkoplossing voor zijn klanten aan te bieden”, zo stelt men vast in Zoetermeer.

U vindt Bijlard tijdens de EFWEX in de Flanders Expo te Gent (woensdag 14 tot en met vrijdag 16 maart) op stand 8812.