PPC is de vaste distributeur van BOEN in Nederland. Voor de advisering en verkoop van dit kwalitatieve 3-laags parket zijn exclusieve dealers per regio geselecteerd. Vorige week zijn de eerste BOEN displays geïnstalleerd bij een aantal dealers. De Rotterdamse vestiging van VLOERenDEUR was een van de eerste. Hans Uittenbogaard: “BOEN is een mooie uitbreiding op ons assortiment. Deze vloer met Scandinavische kwaliteit onderscheidt zich met aantrekkelijke kleuren en verschillende breedtes, waaronder ook de unieke smalle Fineline. Het zijn kwalitatieve vloeren voor een reële prijs. De eerste zaterdag na de installatie trokken de klanten al naar de unieke BOEN display, dat bevestigde dat we de juiste keuze hebben gemaakt! De komende weken worden de displays ook in onze andere vestigingen geïnstalleerd, we hebben hoge verwachtingen!”

Het BOEN programma is verdeeld in 4 stijlen: Pure Nordic, Modern Rustic, Urban Contrast en Classic Elegance. Iedere stijl bestaat uit ongeveer 20 decors. “Tel daar de drie sorteringen, 5 formaten en 4 manieren van oppervlaktebehandeling bij en de keuze is enorm”, aldus PPC.

BOEN dealers worden per regio geselecteerd. Ook geïnteresseerd in het BOEN dealerschap? Axel Martens (Zuid  06 – 53 87 96 70) en Joost de Bruijn (Noord 06 – 12 86 90 44) informeren u graag!