De uiteenlopende en karakteristieke naadloze PVC-vloer Dynamic Stone heeft wederom een schitterende aanvulling gekregen. Set 1/2 en 2/2 – 2021 bevat nieuwe en actuele kleuren van het geliefde allover betondessin en tevens een magnifiek XL tegeldessin met betonlook tegels van maar liefst 50 x 50 cm.

Zonder zichtbare patroonherhaling met weergaloze details en een zeer natuurgetrouwe uitstraling dankzij de baanbrekende ‘Digital Print Technology’ waarbij het dessin – waaronder de voegen – voelbaar is. Dynamic Stone is in alle opzichten meer dan compleet met zijn 4 krachtige pvc-steendessins.

Het breed toepasbare allover dessin (400 serie) is naast natuurlijke grijstinten tevens beschikbaar in een fabuleus en zeer realistische koperkleur. Een vloer die opvalt, een vloer waar je een absoluut statement mee kan neerzetten en samen met natuurlijke materialen als hout, leder en natuursteen een absoluut betoverende indruk zal achterlaten. Black Tex Backing.

Het indrukwekkende XL tegeldessin (800 serie) leent zich niet alleen voor extra grote ruimtes maar kan op een correcte manier toegepast ook kleinere ruimtes een bijzondere look geven. Vanzelfsprekend leent dit extra large ontwerp zich uitermate voor toepassing in de commerciële sector, van aula’s tot ontvangsthallen, restaurants of theaters.

De hoge gebruiksclassificatie van deze Black Tex Collectie creëert eindeloze mogelijkheden. De absoluut onovertroffen Black Tex Backing – de enige échte in zijn soort – verschaft samen met de talrijke voordelen van de Dynamic vinylcollectie – de meest natuurgetrouwe en realistische PVC designvloer op 400 cm ooit! – niet te evenaren voordelen.

Tot 40m2 los te leggen, uitermate stabiel en vormvast, onderhoudsarm, duurzaam luxueus en praktisch. Een kindvriendelijke en huisdiervriendelijke vloer die bestand is tegen water en oa de akoestiek in ruimtes verbeterend. Prettig aangenaam aan je voeten en slipbestendig waarmee Dynamic Stone tevens geschikt en daarnaast veilig en aangenaam is als keuken- of badkamervloer.

De reeds bestaande set ‘19-05’ bestaat uit een halfsteens dessin van rustieke beton-marmer tegels (600 serie) met een bijzonder formaat van 50 x 25 cm. Stenen vloeren zijn anno 2021 nog steeds uiterst populair onder interieurontwerpers waarbij de betonlook tegel helemaal past binnen de industriële en ‘Modern Minimal’ woontrend. Het tegeldessin van Dynamic Stone is geschikt voor iedere ruimte waar een chique of landelijke uitstraling gewenst is.

Verrassend anders is het eigenzinnige kiezeldessin (200 serie). Speels doch kordaat en helemaal van deze tijd. Inhakend op de ecostijl en een perfecte match met het op de natuur geïnspireerde wonen. Een kiezelvloer geeft een natuurlijke zuidelijke/exotisch uitstraling en past overal waar water stroomt maar is ook een absolute eyecatcher in een trendy interieur, zowel particulier als in de projectsector.