PPC is distributeur van het Zwitserse Bauwerk. Het merk is volgens de groothandel uit Wijk bij Duurstede al ruim 80 jaar dé producent van karakteristieke hoogwaardige parketvloeren. “Vakmanschap is de basis voor dit eersteklas kwaliteitsparket. Om deze kwaliteit te waarborgen is er een specifieke groep prime stores voor de Nederlandse markt door Bauwerk geselecteerd.” Dinsdag 6 maart vond in Wijk bij Duurstede de Bauwerk dealeravond plaats.

Paul Eberle, International Area Manager bij Bauwerk, vertelde dat er in 2017 qua beschikbaarheid van eiken ruwhout grote stappen gemaakt zijn. Ook zijn er serieuze efficiency verbeteringen gerealiseerd. Hierdoor is de prijs van Casapark B-Protect verlaagd, en dat is voor de dealers mooi nieuws. Paul ging, aldus PPC, gepassioneerd verder over de nieuwe vloeren en mogelijkheden. Zijn thema was “Samenwerken aan diversiteit in vloeren” Hij introduceerde veel nieuwe decoren en formaten voor 2018 waardoor de creativiteit in designvloeren een nieuwe impuls krijgt. In het Experience Center II stonden alle monsterborden uitgestald. Iedereen was diep onder de indruk en zag direct kansen voor deze bijzondere vloeren, zo stelt de groothandel.

“We kijken terug op een gezellige en bovenal inspirerende avond en kijken uit naar voortzetting van de prettige manier van samenwerken met de Bauwerk prime stores”, aldus PPC.