GROOTHANDEL INTR. OOK IN DELFT EN LEEK
Groothandel INTR. is met twee nieuwe vestigingen volop in beweging. In april opent de groothandel haar deuren in Delft en Leek, hierdoor heeft INTR. een nóg betere landelijke dekking. Met de nieuwe INTR. Points in Delft en Leek hebben de klanten van INTR. in de regio Rotterdam-Den Haag en in de provincie Groningen niet alleen een inspirerende showroom tot hun beschikking waar zij hun (particuliere) klanten mee naar toe kunnen nemen, maar ook een groot afhaalmagazijn dat dagelijks wordt aangevuld.

De nieuwe vestigingen worden gerund door René ter Borg en Edwin Bakker. Edwin Bakker heeft ruim 20 jaar ervaring in de (scheeps)stoffering en runt op dit moment de vestiging in Assen. Edwin wordt hét aanspreekpunt van INTR. in het Groningse Leek. René zal samen met collega Frank Oudheusden het INTR. Point in Delft gaan bemannen René ter Borg is nieuw bij INTR., maar is als echte Hagenees en met 35 jaar ervaring in de woning- en projectstoffering geen nieuweling in de markt en in de regio.

Bereikbaarheid
René: “Ik heb grote verwachtingen van de nieuwe vestiging in Delft. We liggen precies tussen de A4 en de A13, dus we zijn straks optimaal bereikbaar.” René kent de markt van de woninginrichter als geen ander. Na ruim 35 jaar ervaring in de woning- en projectstoffering gaat René samen met collega Frank Oudheusden het nieuwe INTR. Point in Delft runnen. Delano Hagenbeek is de buitendienstman die INTR. in de regio Rotterdam-Den Haag vertegenwoordigt. René: “Met het INTR. Point in Delft kunnen we de woninginrichters en ZZP-er in de regio Rotterdam-Den Haag optimaal bedienen. In het Groningse Leek komt ook een nieuw INTR. Point. Op dit moment wordt er druk gebouwd en verbouwd om in april de deuren te kunnen openen voor de klanten uit het hoge Noorden. Edwin Bakker is het gezicht van het INTR. Point in Leek. Paul Doggen is de buitendienstman die INTR. in deze regio vertegenwoordigt. Edwin: “Voor onze klanten in deze regio is het nieuwe INTR. Point een enorme verbetering. We hadden met de vestigingen in Heerenveen, Hoogeveen en Assen drie INTR. Points relatief dicht bij elkaar. Door te verhuizen naar Leek zijn we beter verspreid, dus zitten we dichter bij de klant. Ook in de regio Drachten/Groningen.”

Breed assortiment en focus op parket
René vervolgt: “We hebben bij INTR. een breed assortiment met A-merken. Het is een groot voordeel dat met het nieuwe INTR. Point nu ook UZIN-producten in deze regio snel en gemakkelijk afgehaald kunnen worden. En ja, een goed bakkie ‘pleur’ hebben we natuurlijk altijd klaar staan, niet omdat onze klanten moeten wachten, maar omdat het goed is om van tijd tot tijd even bij te praten.” In de nieuwe INTR. Points is ook volop aandacht voor parket. René : “In Delft, maar ook in Leek zijn alle materialen die een parketteur nodig heeft snel én eenvoudig verkrijgbaar. Je moet dan niet alleen denken aan producten voor afwerking en de lijmen, maar we hebben ook parket en houten planken in ons assortiment. Natuurlijk hebben we hier weer gekozen voor de A-merken. Er is voldoende keus, maar we kiezen wél voor kwaliteit. We zijn allemaal speciaal opgeleid om de parketteur van goed advies te kunnen voorzien en voor specifieke technische vragen hebben wij een team van productspecialisten die onze klanten snel van een deskundig advies kunnen voorzien. En, net als de woninginrichter kan de parketteur met zijn particuliere klanten bij ons in de showrooms terecht om een mooie vloer of raamdecoratie van bijvoorbeeld onze Nuance-collectie uit te kiezen.” De vestiging in Assen, zal na verhuizing naar Leek, gesloten worden. Edwin vertelt lachend: “Gelukkig verhuis ik mee, ik heb er zin in! We krijgen een mooie nieuwe showroom met een magazijn dat dagelijks wordt aangevuld, alles is ca. 3 x zo groot is als bij de vestiging in Assen, zodat we onze klanten veel meer kunnen laten zien. Denk bijvoorbeeld aan de machines en gereedschappen van het merk Wolff. In de nieuwe showroom, die de grootste wordt van alle INTR. Points, is volop ruimte om deze ‘handige krachtpatsers’ te bekijken.’’

PVC en raamdecoratie
René vervolgt: “Er is veel nieuws te zien bij de nieuwe INTR. Points, maar wat we altijd deden, dat blijven we natuurlijk gewoon doen. Bijvoorbeeld het buigen van rails van Wepro en Forest & Bussche, dit zijn klanten van ons gewend en dat doen we graag. Ook ons magazijn blijft toegankelijk voor klanten, wij merken dat onze klanten het fijn vinden om even rustig rond te kijken en zélf te pakken wat nodig is.” Edwin: “PVC en laminaat van bijvoorbeeld mFLOR, Saffier en Parador zijn ook in de nieuwe vestigingen goed verkrijgbaar. Net zoals bij onze andere INTR. Points kan de klant dit bestellen en bij ons laten afleveren zodat hij zijn vloer, samen met de lijm en de benodigde gereedschappen kan ophalen voor hij naar de klus rijdt. En, uiteraard heb ik ook in Leek altijd een lekker bakkie klaar staan.”

Afhaalmogelijkheid UZIN klanten
INTR. is onderdeel van Uzin Utz Nederland. Dat betekent dat klanten van Uzin Utz Nederland ook profiteren van de goede landelijke dekking van INTR., want op de INTR. Points is altijd voldoende lijm en egalisatie aanwezig om direct af te halen. René: “Ik verwacht dat ik door deze afhaalmogelijkheid voor klanten van Uzin Utz Nederland een hoop bekenden uit mijn netwerk ga treffen in Delft. Want, hoe gemakkelijk is het om op dezelfde dag lijm of egaline op te halen in Delft of op één van onze andere INTR. Points? Wij zijn één bedrijf, dus de facturering naar klanten van Uzin Utz Nederland regelen wij achter de schermen, daar heeft de klant geen omkijken naar. ”

Over INTR.
Uzin Utz Nederland bv is sinds 2018 eigenaar van Groothandel Forinn bv en Bosgoed Groothandel bv. Sinds 1 april 2019 zijn deze groothandels onder de nieuwe naam INTR. actief op de Nederlandse markt. INTR. beschikt over een compleet assortiment voor professionele vloer- en raamafwerking voor woning-, projectinrichting en parketspeciaalzaken. De toegevoegde waarde van INTR. bestaat uit een klantgerichte benadering, een optimale service en een uitgebreid assortiment van uitstekende producten in A-merken en private labels zoals Saffier vloeren, Nuance raamdecoratie, Wepro rail & roede en horrenprogramma. Uiteraard zijn de merken Uzin, Pallmann en Wolff van Uzin Utz Nederland ook vertegenwoordigd op de INTR.-Points. De hoofdvestiging van INTR. is gevestigd in Deventer. Daarnaast heeft INTR. diverse vestigingen in het hele land en is de groothandel vanaf het voorjaar van 2021 ook vertegenwoordigd in Delft en Leek. De vestigingen Assen en Ridderkerk zullen na opening van de nieuwe INTR. Points worden opgeheven. Bij INTR. werken 75 medewerkers.

Over Uzin Utz Nederland bv
Uzin Utz Nederland bv (voorheen Unipro) levert met de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo en Codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. De firma is gevestigd in Haaksbergen en maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde Uzin Utz Group uit Duitsland. Bij de bouw van haar bedrijfspand in Haaksbergen in 2014 heeft Uzin Utz Nederland haar visie op duurzaamheid vertaald naar een praktische manier van bouwen en produceren. Hierdoor worden de meeste producten van Uzin Utz Nederland geproduceerd in de ‘groenste’ fabriek van ons land. Bij Uzin Utz Nederland werken 120 medewerkers.