Nieuw Zeeland is een land van buitengewone natuurlijke schoonheid, met name in de afgelegen bergen van het South Island. Het luxueuze verblijf Mt Isthmus Lodge dat in deze bergen ligt combineert exclusief verblijven met een adembenemend uitzicht. De Duitse parketfabrikant HARO legde een parketvloer in deze Lodge.

 

De exclusieve villa ligt op een terrein van 7.000 hectare groot in het hart van de Otago regio, met bergtoppen tot 2.000 meter hoog, direct naast Lake Hāwea, een glestjermeer met kristalhelder water. Het gebouw is voorzien van de meest exclusieve materialen, waaronder 1.700 vierkante meter HARO Plank 1-Strip Fumed Oak Sauvage. Deze vloer ligt in de meeste kamers van de villa en in vier exclusieve suites. Omdat dit parket ook is toegepast in de bekleding van de wanden en de plafonds levert dit een zeer speciaal beeld op. En omdat het vrijdag is: extra foto’s  van dit fraaie project.

 

Mt Isthmus Lodge behoort tot de Lindis hotelgroep en is ontworpen door de bekroonde architect Tony Butel. De gasten beschikken over ieder denkbare vorm van luxe: vijfsterren maaltijden, royale relaxruimten en een whirlpool room met direct uitzicht op de fascinerende bergen rondom. Kortom, de top in ontspanning en exclusiviteit.