Groothandel INTR. heeft nu haar deuren ook geopend in het Groningse Leek. Met dit nieuwe INTR. Point hebben de klanten van INTR.  in de provincie Groningen niet alleen een zeer ruime en inspirerende showroom tot hun beschikking waar zij hun (particuliere) klanten mee naar toe kunnen nemen, maar ook een groot afhaalmagazijn dat dagelijks wordt aangevuld.

Op maandag 3 mei opende vestigingsmanager Edwin Bakker het nieuwe INTR. Point. Voor de klanten van nieuwe INTR. Point in Leek heeft INTR. de komende periode een aantal leuke  welkomstacties in petto. Deze acties zullen via het nieuwe INTR. Point in Leek en via Social Media kenbaar worden gemaakt. Eerder dit voorjaar opende INTR. haar deuren in Delft.

Met het nieuwe INTR. Point in Leek krijgen de klanten van INTR. in het Noorden van het land een zeer ruime en inspirerende showroom tot hun beschikking waar zij hun (particuliere) klanten mee naar toe kunnen nemen met een groot afhaalmagazijn dat dagelijks wordt aangevuld. Nieuw bij INTR. in deze regio is het een compleet assortiment voor de parketteur. De nieuwe vestiging, die 3 x zo ruim is als het filiaal in Assen, wordt de verantwoordelijkheid van vestigingsmanager Edwin Bakker, bekend uit de markt als het gezicht van het INTR. Point in Assen. Paul Dogger blijft als buitendienstmedewerkers ook het vertrouwde aanspreekpunt bij de klant op locatie. De vestiging in Assen zal gesloten worden. De nieuwe vestiging van INTR. aan de Kapteynlaan 9 in Leek is centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de snelweg. Edwin Bakker en Paul Dogger staan hieronder op de foto.

Ook in Leek zijn alle materialen die een parketteur nodig heeft snel én eenvoudig verkrijgbaar. Ook het parket zelf kan door INTR. geleverd worden, wat een groot voordeel is voor de parketteur, want het materiaal van de merken Barlinek, Lieverdink, Duo en Saffier kan eenvoudig én verwarmd worden afgehaald. Ook alle producten voor het leggen, afwerken en onderhouden van de parketvloer zijn bij INTR. in Leek op voorraad. Bij INTR. in Leek zijn diverse A-merken voor de parketteur verkrijgbaar, waaronder Uzin, Pallmann en Wolff. Op de foto hieronder ziet u Edwin Bakker met Gerard Folkerts.

In de nieuwe showroom zijn ook legio mogelijkheden voor raamdecoratie te bewonderen van merken als Nuance te bewonderen. Ook kan de ZZP-er hier terecht met zijn klanten om een nieuwe PVC- of laminaatvloer te kiezen van bijvooreeld mFLOR, Saffier of Parador. Uiteraard zijn ook alle andere benodigde materialen, zoals lijm, egalisatie, rails en roedes uit voorraad leverbaar.

INTR. is onderdeel van Uzin Utz Nederland. Dat betekent dat klanten van Uzin Utz Nederland in de regio Groningen gebruik kunnen maken van de afhaalmogelijkheid van UZIN lijmen en egalisatie, Pallmann lijmen of andere materialen voor de parketteur en Wolff gereedschappen.