Headlam gaat een vestiging openen in Eindhoven. Op de foto ziet u hoe de sleutel van het pand (dat nog verbouwd moet worden) in ontvangst wordt genomen. Na hoofdkantoor Zutphen en de vestigingen in Rotterdam en Houten wordt dit de vierde vestiging van de groothandel.

Het pand op de Rooijakkersstraat 4 in Eindhoven, zal de komende maanden ingericht worden. Op maandag 26 maart zal het filiaal operationeel zijn, de deuren staan dan voor iedereen open. De officiële opening zal plaats vinden op maandag 23 April, alldus Headlam.

“Ook dit pand biedt weer vele mogelijkheden, zoals een sfeervolle lichte showroom voor de ruime collectie vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Hier zullen ook diverse technische- en praktijkgerichte trainingen en presentaties gegeven worden. Evenals bij de service centra in Houten, Rotterdam en Zutphen zal hier een selectie van diverse producten uit voorraad leverbaar zijn. Tevens is er de mogelijkheid om uw bestelling bij de binnendienst van Headlam te plaatsen en bij het service center in Eindhoven te laten leveren om op een door u gewenst moment daar zelf af te halen”, zo laat men weten vanuit Zutphen.

Binnen het Headlam service center is ruimte gecreëerd voor een speciale F.Ball corner. F. Ball presenteert in deze corner een groot gedeelte van het assortiment en biedt op deze locatie de mogelijkheid trainingen te volgen met betrekking tot het egaliseren en verlijmen van vloeren. Gedurende het komende jaar zullen in de diverse ruimten ook trainingen van andere producten aangeboden worden. Dit geldt niet alleen voor het filiaal in Eindhoven, maar ook in Houten, Rotterdam en Zutphen zullen deze trainingen plaats vinden.  “Hierbij is er, onder meer, aandacht voor de productgroepen binnenzonwering en PVC. En dan met name het leggen van visgraat PVC. Ook de producten van leverancier van gordijnrails Goelst komen naar wens in een training aan bod”, zo meldt Headlam.

Samengevat: “Vanaf 26 maart zullen de deuren van het service center in Eindhoven voor u geopend zijn, vanaf die dag zal Bas Steggerda voor u klaar staan. Op de doordeweekse dagen is het naast de reguliere openingstijden ook mogelijk om op afspraak uw bestelling af te halen of gebruik te maken van onze showroom.  De officiële opening zal op feestelijke wijze plaatsvinden op maandag 23 april. Zet deze datum dus alvast in uw agenda!” Bij deze genoteerd.