Per 1 september is Mário Pinho de nieuwe Vice President of Sales voor Europa, Rusland en het Midden Oosten bij HMTX, het moederbedrijf van Aspecta. Pinho werkt al 15 jaar in de vloerenindustrie en komt van Amorim.

De Portugees deelt de ambitie van Aspecta om binnen de komende drie jaar 5-8 procent van de Europese markt voor LVT in handen te krijgen. Deze markt is goed voor ongeveer 75 miljoen vierkante meter. Bij Amorim was hij Sales en Marketing Director voor 55 landen over de hele wereld. Pinho heeft een reputatie van een vernieuwer, een creatief denker en een succesvol strateeg.

Marcel Kies, Gobal President van Aspecta Flooring: “We zijn zeer verheugd met de komst van Mário. Hij is een echte professional met heel veel ervaring en hij heeft zich bewezen als een aanjager van hogere omzetten die gepaard gaan met oog voor duurzaamheid. Bovendien is hij een echte teamspeler die prima past bij de filosofie van HMTX. Hij heeft de middelen en de ondersteuning om onze doelstelling te gaan halen op de Europese markt. We gaan vlammen!”

Harlan Stone, Global CEO van HMTX Industries voegt daar aan toe: “Ik ken Mário al jaren als een harde, toegwijde werker. Eerlijk, transparant en met veel passie voor de vloerenindustrie. Ik geloof er sterk in dat hij een grote bijdrage gaat leveren voor de positie van Aspecta en HMTX in de regio waar hij verantwoordelijk voor is en ik verwelkom hem dan ook hartelijk binnen ons team.”