INTR. is ‘de groothandel die met je meedenkt’. Om deze belofte waar te maken wordt onder andere het verkoopteam fors uitgebreid. Op deze manier krijgen de afnemers van INTR. altijd het beste advies.

Groothandel INTR. opereert sinds 2019 onder de naam INTR. en heeft sindsdien een forse groei doorgemaakt. Om de afnemers van INTR. niet alleen nu, maar ook in de toekomst optimaal te kunnen bedienen wordt er door INTR. structureel geïnvesteerd in de INTR. Points, verdere professionalisatie, digitalisatie en vernieuwende collecties.

Het assortiment van INTR. bestaat uit vier belangrijke hoofdgroepen: vloeren, vloertechniek, raamtechniek-decoratie en parket. Binnen élk specialisme wordt intensief samengewerkt, zodat de afnemer van INTR. niet alleen kan rekenen op het beste advies, maar ook op de meest actuele collectie en de beste verkoopondersteuning.

De 11 centraal gelegen INTR. Points spelen een toonaangevende rol bij de toekomstplannen van INTR. De markt verandert en er zijn steeds meer zelfstandige stoffeerders, parketteurs en projectinrichters. Om deze groep de kans te bieden om op eigen gelegenheid en samen met hun klanten naar een inspirerende showroom te komen, is een aantal INTR. Points inmiddels ingericht volgens het vernieuwde winkelconcept. (Delft, Leek, Den Bosch, Hoogeveen, Nieuwegein en Heerenveen) In de vernieuwde showrooms worden alle productgroepen uitgebreid gepresenteerd. In de nabije toekomst zullen alle overige INTR. Points een ‘make over’ krijgen. Voor een betere bereikbaarheid en meer magazijnruimte in de regio’s Hengelo en Nuth staat voor deze INTR. Points ook een verhuizing op het programma.

In de INTR. Points is veel technische kennis aanwezig, want de filiaalmanagers van de INTR. Points zijn uitvoerig getraind. Hierdoor weten zij exact hoe de verschillende producten verwerkt moeten worden, wat hun verbruik is en welke voor- en nadelen ieder product heeft. Bij specifieke vragen kunnen klanten bovendien altijd bij één van de productspecialisten terecht.

Om de ambitieuze plannen voor INTR. vorm te geven gaat de groothandel binnenkort op zoek naar uitbreiding van het verkoopteam.