Vloerkledenwinkel heeft een nieuwe locatie toegevoegd, namelijk bij Boer Staphorst. Het is de volgende vestiging van Vloerkledenwinkel na een eerdere shop-in-shop bij Nijhof in Baarn. In het bouw- en woonwarenhuis in Staphorst is een grote en gevarieerde collectie vloerkleden te bekijken, waaronder vintage kleden, wollen kleden en hoogpolige kleden. Zowel consumenten als interieurprofessionals zijn er van harte welkom.

Strategische stap

Eigenaar Michiel Kroon van Vloerkledenwinkel is trots op deze nieuwe, strategische stap: “Boer Staphorst is een gerenommeerde naam in het oosten en noorden van Nederland en sluit goed aan bij ons bedrijf door de goede kwaliteit die ze leveren, service en de mooie, goed opgezette showroom. Zij waren op zoek naar een breder aanbod van vloerkleden. Hiervoor waren ze bij ons als specialist aan het juiste adres. Zo hebben we de handen ineen geslagen en zijn we een samenwerking begonnen. Geïnteresseerde en professionele klanten die in het oosten en noorden gevestigd zijn, hebben vanaf heden ook in hun regio een dealer met een gevarieerd aanbod in vloerkleden. Zo kunnen we ook dat deel van Nederland bedienen.”

Samenspel

Commercieel Directeur Arie Willem Raatgever van Boer Staphorst: “Gezien het grote aanbod vloerkleden in de markt en de kennis die ervoor nodig is om dit de klant te kunnen presenteren hebben we besloten een samenwerking aan te gaan met Vloerkledenwinkel. Het is een bekende en sterke formule die online fors aanwezig is. Na meerdere bezoeken en bovenal prettige gesprekken in de fysieke winkels van Vloerkledenwinkel hebben we de knoop doorgehakt. Het samenspel tussen Vloerkledenwinkel en Boer Staphorst is perfect op elkaar afgestemd en zichtbaar geworden in de shop van Vloerkledenwinkel. De uitstraling van de shop en de kunde van de medewerkers van Vloerkledenwinkel en Boer Staphorst gaan er zeker zorg voor dragen dat we mooie resultaten gaan behalen.”

Over Vloerkledenwinkel

Vloerkledenwinkel is specialist in vloerkleden van de Benelux. Als familiebedrijf met ruim 40 jaar kennis van en ervaring met vloerkleden, staan we voor kwaliteit, persoonlijk advies en de allerbeste service. Kijk voor meer informatie op www.vloerkledenwinkel.nl

Over Boer Staphorst

Boer Staphorst is een familiebedrijf dat inmiddels 60 jaar bestaat. ”We zijn een bouw- en woonwarenhuis waar de consument alles vindt voor het creëren van een optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel in een winkelomgeving van maar liefst 22.000 m². Kijk voor meer informatie op www.boer-staphorst.nl