Vanmiddag is de eerste volledig vernieuwde INTR. Point feestelijk geopend aan de Faradayweg 6 in Delft. De genodigden konden met eigen zien hoe deze vestiging de functies van magazijn, afhaalpunt, adviescentrum en showroom nadrukkelijk conbineert.

Met een prettig najaarszonnetje, prima catering en de mobiele presentatie van de bekende lichtgroene Wolff schuurmachines bij de vrolijk versierde ingang konden de bezoekers binnen kijken naar de presentaties van de vloeren, raamdecoratie, vloerbenodigdheden als egaline van Uzin Utz en de vloerafwerkingen van Pallmann. Alle bekende gezichten van INTR. en Uzin Utz waren aanwezig om de bezoekers welkom te heten en rond te leiden door de multifunctionele ruimte.

De inrichting is helder en overzichtelijk, mocht een klant niet direct vinden wat er wordt gezocht dan staan de vriendelijke medewerkers van INTR. Point Delft klaar om te assisteren en te adviseren. De middag werd opgeluisterd door een race met een op afstand bestuurbaar Wolff apparaat op wieltjes met schuurgewichten. Medewerkers en bezoekers deden hun best om als een soort Max Verstappen het compacte (en daardoor lastige) parcours vol bochten af te leggen. Over de lijn sturen of een pylon omrijden betekende strafpunten. Een strenge maar rechtvaardige (en bovenal vrolijke) tijdmeter noteerde de tijden, die uiteenliepen van 34 seconden tot meer dan een minuut.

Al met al een geslaagd evenement dat goed werd bezocht. INTR. Point Delft voldoet duidelijk aan de behoefte van veel leggers en stoffeerders in de regio Den Haag en Rotterdam!