INTR. Point Hengelo is verhuisd naar een centraal gelegen locatie vlakbij de A1. Met het nieuwe INTR. Point biedt INTR. de groeiende klantenkring uit Hengelo en omgeving meer ruimte en mogelijkheden. Op het nieuwe afhaalpunt is er naast een groot magazijn en showroom ook volop ruimte voor producttrainingen.

Om de Twentse woninginrichter, projectinrichter, ZZP-er en parketteur nóg beter te kunnen bedienen zijn ook de openingstijden verruimd. Het nieuwe INTR. Point is geopend van 07.00 uur tot 17.00 uur. Het nieuwe INTR. Point is te vinden aan de Lemerij 10 in Hengelo (Industrieterrein De Veldkamp).

Het nieuwe INTR. Point in Hengelo biedt tal van nieuwe mogelijkheden. Vestigingsmanager Jan Bos (op de foto): “Wij waren op de Wegtersweg wel toe aan verandering. We hebben de laatste paar jaar in Hengelo een enorme groei doorgemaakt en het magazijn was gewoon te klein. Daarom ben ik blij met dit nieuwe INTR. Point. aan de Lemerij. Het is niet alleen een toplocatie die goed bereikbaar is. We hebben ook alle ruimte. Ons magazijn is ongeveer dubbel zo groot en we hebben nu ook plek om onze klanten goed te ontvangen.”

Het nieuwe INTR. Point in Hengelo is ingericht volgens het nieuwe winkelconcept. Jan vervolgt: “We zijn met het INTR. Point een van de laatsten in de rij met de herinrichting van de showroom. Na een volledige metamorfose van de INTR. Points in Zwolle, Delft, Leek, Den Bosch, Hoogeveen, Nieuwegein, Heerenveen en Nuth waren wij aan de beurt. Nu is het zover dat we een prachtige en inspirerende showroom hebben waarin alle productgroepen zoals vloeren, parket en raamdecoratie volledig tot hun recht komen.” Het nieuwe winkelconcept biedt ook ruimte aan de klanten van INTR. om met hun eindklanten inspiratie op te doen. Jan: “Op ons nieuwe adres hebben we een fijne koffietafel waar mijn collega Eric en ik alle gasten prima kunnen ontvangen en waar onze klant gebruik van kan maken. Ook hebben we een extra trainingsruimte op de eerste verdieping. Dus het wachten is echt wel de moeite waard geweest.”

Ter gelegenheid van het nieuwe INTR. Point wordt er op donderdag 1 juni een Open Dag georganiseerd in Hengelo. Tijdens deze feestelijke gelegenheid zullen verschillende leveranciers zoals Uzin, Wolff, Pallmann, Estillon, Unifloor, Rubio Monocoat & Union Hechttechniek met productdemonstraties acte de présence geven. Tussen14.00 en 18.00 uur is iedereen van harte welkom aan de Lemerij 10 in Hengelo om het nieuwe INTR. Point te komen bekijken. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.