Esmee Drijvers van de Sint Jozefschool uit Rijen heeft Forbo Floorings ‘Ontwerp en win de vloer van de toekomst’-wedstrijd gewonnen voor schoolkinderen tot 13 jaar.

Het ontwerp van de twaalfjarige Esmee – dat bestaat uit losjes getekende cirkels in diverse kleuren – sprak de jury aan vanwege het heldere kleurgebruik en de speelse vormgeving. Het resultaat is een vrolijke en tijdloze Marmoleumvloer, die inmiddels ligt te pronken in de gang van de school. De trotse winnares mocht haar handtekening op de vloer zetten en ontving daarnaast een Marmoleum-prikbord van haar ontwerp. In totaal deden er dit jaar 35 basisscholen mee aan de Marmoleum-ontwerpwedstrijd.

Forbo Flooring over Marmoleum: “Marmoleum is met recht een vloer van de toekomst. Zo wordt Marmoleum niet alleen gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen, maar ook nog eens CO2-neutraal geproduceerd. Daarmee vormt een Marmoleumvloer zowel letterlijk als figuurlijk de basis voor de toekomst. Marmoleum is daarnaast van nature bacteriostatisch. Dat betekent dat bacteriën zich niet thuis voelen op dit vloertype. Met recht een cadeau van de natuur. Het ontwerp van Esmee laat bovendien zien dat je qua design alle kanten op kan met Marmoleum.”