De succesvolle retailer Laminaatenparket viert het 12.5 jarig bestaan en CEO Floris Jeurissen laat dit weten.

“We vieren vandaag ons 12,5 jarig bestaan en dat is een moment om terug te blikken. In 2010 begon het allemaal vanuit een klein magazijn, omringd door pallets, pakken laminaat en de grote droom om de beste vloerenspecialist te worden. Hetzelfde jaar al groeide de (toentertijd) internetwinkel uit tot onze eerste showroom in Den Haag.”

“De planken bleven zich opstapelen en het assortiment bleef groeien. Na Den Haag opende in 2015 ons tweede filiaal in Alkmaar. We konden steeds meer klanten blij maken met hun nieuwe huiselijke basis. Het duurde niet lang tot ook Utrecht zijn deuren opende en inmiddels zijn we ook te vinden in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Leiderdorp en Sliedrecht.”

“We zijn miljoenen vierkante meters aan vloeren verder en een team van ervaren vloerenexperts rijker. Enorm trots zijn we op wat we met elkaar hebben bereikt. Het jaar zijn we vlammend ingegaan en dat houden we vast! We hebben nog heel veel mooie plannen en toekomstdromen voor Laminaat en Parket en hoewel stilstaan eigenlijk niet in ons vocabulaire staat doen we dat nu toch even bij alles wat we hebben bereikt. We hebben hier een feestje te vieren (waar stilzitten ten strengste verboden is).”

“Dankjewel voor al het vertrouwen, de steun, de lach en de traan van de afgelopen 12,5 jaar. Op naar de volgende!”