Op 20 maart organiseert de Stichting Promotie Houten Vloeren De eerste Nederlandse Contactdag Vloerverwarming,-en Parketspecialisten (NCVP) bij de PPC, Weegmaat 3 in Wijk bij Duurstede.

Deze contactdag biedt parketleggers volop kans om contact te maken met de grootste vloerverwarmingleveranciers op dit moment. Je krijgt antwoord op al je praktijkvragen zoals; wat doe ik wanneer er geen opstookprotocol mogelijk is, of wat doe ik met een ketel of warmte pomp die geprogrammeerd is, of hoe kan ik mijn klant uitleggen hoe om te gaan met een opstookprotocol als er geen thermostaat aanwezig is, of welke elektrische vloerverwarming kan wel en welke niet, of wat is het verschil tussen infrarood verwarming en elektrische verwarming, et cetera.

Aanwezig zijn vloerverwarmingsspecialisten J&K, UniWarm, Magnum, WTH, Speedheat, Lofec, KarboniK en Jupiter. Deze vloerverwarmingsspecialisten laten de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van vloerverwarming, vloerkoeling en warmtewin installaties. Ook HomEvap is aanwezig. Zij zijn gespecialiseerd in luchtbevochtiging.

Tijdens de NCVP wordt elk half uur een seminar gehouden over uiteenlopende, interessante en relevante onderwerpen. Deze seminars worden gehouden door de deelnemende leveranciers en ook door leden van de stichting. Ook zal tijdens de NCVP het rapport ‘parket op warmtewin installaties’ worden gelanceerd. Uit dit onafhankelijke rapport blijkt onder andere dat een parketvloer een positief effect heeft op het rendement en de levensduur van de warmtepomp.

Omdat er al veel aanmeldingen zijn hebben de dag opgedeeld in twee delen. Het eerste gedeelte begint om 12.00 en eindigt om 16.00 uur. Het tweede deel begint om 16.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Heb je een sterke voorkeur voor een tijdsblok? Geef dit dan vooral door bij de aanmelding.

Het draait deze dag om relaties maken en onderhouden. Er zal voldoende eten en drinken voor de bezoekers zijn. Deze contactdag is uitsluitend te bezoeken door parketspecialisten. Toegang is gratis voor aangesloten leden. Ben je (nog geen) lid dan betaal je €25,- per persoon entree. Het is noodzakelijk om door te geven of je erbij bent en met hoeveel personen via info@vloerverwarmingenparket.nl.