Per 1 april is LEOXX de exclusieve distributeur van ntgrate®: een Belgisch designmerk van innovatieve geweven vinylvloeren. “Een echte verrijking voor de LEOXX-collectie die qua design, kwaliteit en duurzaamheid past bij waar LEOXX voor staat”, aldus het bedrijf.

Bij de unieke ntgrate-vloerencollectie gaat design hand in hand met een hightech productieproces. De hybride vloeren worden op state-of-the-art jacquard weefmachines vervaardigd. De grote verscheidenheid aan designs en kleuren kun je moeiteloos integreren in een uniek interieurontwerp. Door de ruime beschikbaarheid in uitvoering – kamerbreed, tegel, speciale vormen, click en karpet – kun je voor elke ruimte het best passende vloerplan realiseren.

Op zowel esthetisch als technisch vlak komen de geweven vinylvloeren tegemoet aan de strengste eisen van hedendaagse commerciële omgevingen. Ook wat akoestiek betreft; standaard met 19 dB en met de optionele akoestische backing realiseer je zelfs een contactgeluidisolatie van 22 dB. Een unicum op het gebied van geweven vinyl.

LEOXX staat op de beurs MaterialDistrict van 5 tot en met 7 april in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.