Kahrs levert via Parketfabriek Lieverdink vanaf 1 mei een breed assortiment nieuwe producten. Het nieuwe assortiment biedt vele verschillende producten zoals, zeer grof, verouderde en bezaagde vloeren, unieke fineer collectie zowel in breedstrook als in twee-strooks, zeer brede delen van maar liefst 305 mm breed!! De keuze is enorm. Enkele zijn hieronder uitgelicht.

LIFE collectie
Kährs Life combineert het beste van twee werelden: de authentieke uitstraling van een houten vloer, gecombineerd met de voordelen van de weerstand die bekend is van de slijtvastste vloeren. Met een dikte van slechts 7 mm vormen deze vloeren een unieke oplossing van beschikbare hoogte. Niet onbelangrijk is de zeer lage warmte doorgifte waardoor deze vloeren zwevend zijn te gebruiken op vloerverwarming!! Kahrs life is verkrijgbaar in een landelijke breedstrook en een klassieke tweestrook in 10 schitterende houtkleuren.

 

RIFUGIO collectie
Deze fijn bezaagde brede delen halen de sfeer van weleer in huis. De robuuste planken lijken zo uit de zagerij te komen. Elke plank is zorgvuldig geborsteld. De natuurlijke verouderde velling en de authentieke zaagsporen versterken het versleten uiterlijk. De Rifigio collectie bestaat uit 4 prachtige kleuren en zijn eenvoudig vast of zwevend te leggen.

 

ROYAL collectie
De Royal collectie is één van Kährs meest exclusieve collecties. Deze collectie onderscheidt zich door een unieke breedte van maar liefst 305 mm!! De lange lengtes van 2400 mm zijn voorzien van een 4 zijdige velling en geven de vloer de royale uitstraling die hij verdient. Elk deel wordt zorgvuldig geborsteld en voorzien van een mooie kleur olie voor een authentieke uitstraling. De Royal collectie is verkrijgbaar in 4 kleuren.

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe Kährs collecties ? Neem dan contact op Parketfabriek Lieverdink.