Op 15 april vindt in De Woonindustrie in Nieuwegein NCVP 2024 plaats, een vak evenement voor parket en vloerverwarming. De organisatie heeft de agenda bekendgemaakt.

Informatieve sessies en netwerkmogelijkheden

De dag begint om 10:30 uur met een sessie van Jeanine Prang van Speadheat, die dieper ingaat op ‘Warmte op maat’. De ochtend gaat verder met Ruud Verbraak om 11:00 uur, die de bevorderende werking van parketvloeren in combinatie met warmtepompen behandelt.

Pablo van de Lugt, expert op het gebied van duurzaam bouwen en bamboe, zal tweemaal zijn expertise delen, eerst om 11:30 uur over bamboe als binnen- en buitenvloer en later om 13:00 uur over grootschalige houtbouw en biobased bouwen.

Een lunch kan genuttigd worden vanaf 12:00 uur in de Food & Beverage corner, gevolgd door verdere lezingen zoals die van Koen Klooster en Tom Borggreve over verwarmingsfolie onder parket om 12:30 uur. Marijn Beekman van de Vereniging Warmtepompen deelt zijn inzichten om 13:30 uur over warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en houten vloeren. Om 14 uur vertelt Bengt Cornelissen van HomEvap hoe je je binnenklimaat kunt verbeteren en Frank van Daalen gaat iets vertellen over het belang van voorinspectie. En vergeet de masterclass van Marie-José Giebels niet om 15.00 uur, waar ze je leert hoe je om kunt gaan met bezwaren tijdens een verkoopgesprek.

De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel vanaf 16:00 uur, die een uitgelezen kans biedt voor de aanwezigen om in een informele setting te netwerken en connecties te leggen.

Laatste oproep voor registratie

Belangstellenden worden herinnerd aan de mogelijkheid tot gratis registratie via Eventbrite, waarbij een volle dag van seminars, catering en de afsluitende netwerkborrel wordt aangeboden. Aanmelden is nog steeds mogelijk, maar belanghebbenden worden aangemoedigd zich snel in te schrijven vanwege de grote interesse.

 

https://www.eventbrite.com/e/tickets-ncvp-2024-nederlandse-contactdag-vloerverwarming-en-parket-773763055127