Open ruimtes zijn stijlvol en elegant en zorgen voor een ruimtelijk gevoel in huis. Om toch identiteit te geven aan deze verschillende ruimtes zijn de diverse dessins van de luxe PVC vloeren van Moduleo perfect met elkaar combineren, aldus de Belgische fabrikant..

Met Moduleo LayRed kunnen planken en tegels perfect op elkaar aansluiten. Dit garandeert een naadloze overgang, zodat het zogenaamde ‘zoning’ kan worden toegepast. Deze overgang zonder naden en voegen is esthetisch fraai en ook hygienisch, doordat de planken 100 procent op elkaar aansluiten kan er geen vuiligheid tussen. Door hout- en steendessins te combineren, definieer je niet alleen verschillende zones of functies in huis, maar geef je het interieur ook persoonlijkheid door warmte te creëren.

Binnen de Moduleo LayRed collectie is er keuze uit 20 tegels en 40 planken. Naast de normale maten zijn er grote planken en XL tegels, deze hebben het vermogen om een ruimte groter te laten lijken. De gekozen legrichting van de planken en het ontbreken van voeglijnen tussen de tegels versterken het visuele effect nog meer.

Met Moduleo LayRed komen design, sterkte en comfort samen in één vloer. De tegels zijn waterbestendig en door een beschermlaag nog beter bestand tegen krassen en vlekken. Verder voelt de vloer zacht aan en is hij geluiddempend. De vloeren zijn geschikt voor elke ruimte in huis, ook in de badkamer en de keuken.

Door de geïntegreerde ondervloer is het niet nodig om de bestaande vloer te egaliseren. De planken en tegels zijn sterk genoeg om verschillen in de bestaande vloer te overbruggen. De geïntegreerde ondervloer vangt oneffenheden op zodat het vloeroppervlak mooi vlak blijft. Wanneer de vloer goed wordt onderhouden geeft Moduleo een levenslange garantie op LayRed.

Meer informatie op www.moduleo.nl