mFLOR introduceert een nieuwe collectie PVC tegels die inspeelt op de laatste trends en kleurontwikkelingen in interieurs. De nieuwe PVC tegels hebben een populaire vintage look & feel met een hybrid design, waardoor de vloer een zachte, textielachtige uitstraling heeft, zo stelt het merk.

De Abstract collectie is vormgegeven op het formaat van grote, rechthoekige tegels, 91,44 x 45.72 cm, maar biedt een warme, vintage look door het cross-over design. De totale dikte van de tegels is 2,5 mm met een sterke slijtlaag van 0,55 mm, waardoor de collectie volgens mFLOR ook geschikt is voor intensieve, projectmatige toepassingen.

“De Abstract PVC vloer voelt warm aan, is geluiddempend wat zorgt voor een aangenaam loopgeluid, heeft een hoge slijtvastheid waardoor de vloer goed bestand is tegen krassen en is waterbestendig, waardoor de vloer eenvoudig te reinigen en onderhouden is. Deze eigenschappen zorgen voor optimaal comfort en gebruiksgemak. Bovendien is de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming en -koeling”, zo meldt het merk.

De Abstract collectie is al op voorraad en kan geleverd worden in de volgende kleuren: 53121 Chocolate Black, 53122 Blast Bronze, 53124 Asp Grey, 53125 Coffee Brown, 53126 Downton Brown, 53127 Spark Almond

De nieuwe collectie zal geïntroduceerd worden tijdens Domotex  van 11 t/m 14 januari, waarbij mFLOR in het tegenover gelegen Radisson Blu hotel aanwezig is (in de Africa zaal).