“Met het nieuwe print flooring programma van ME-Floors, gaat er een wereld voor u open, op het gebied van printen van vinylvloeren”, zo belooft de leverancier voor projectvloerbedekking. De foto bovenaan is een vinylkwaliteit in een project in Hamburg.


“Wij maken printvloeren voor project en woninggebruik en dat in de ruimste zin. U kunt hierbij denken aan vloeren voor de zorg, educatief onderwijs, winkels, hotels, kantoren en kinderdagverblijven. De mogelijkheden van printen zijn bijna onbeperkt. Dat maakt het ook vaak moeilijk om iets uit te kiezen wat bij u past. Daarom hebben wij een standaard collectie gemaakt waar u eenvoudig een vloer uit kan kiezen. Natuurlijk kunnen wij ook samen met u een ontwerp op maat maken. Zoals op de foto (hierboven) bij een klant in Groningen, waar een vloer op maat is gemaakt. Daarnaast kunt u deze vloeren goed combineren met onze andere producten, zoals bijvoorbeeld tapijt of tegels van Balsan en de pvc design vloeren van Project Floors. U heeft dan alles onder 1 dak.”

ME-Floors heeft een stalenboek samengesteld met daarin een aantal thema’s van het standaard programma. Meer informatie over de collectie of voor het aanvragen van het stalenboek: www.me-floors.nl