Ook dit jaar introduceert mFLOR weer enkele collecties. Van een natuurlijke eiken vloer met lange, brede planken en Natural Touch, tot een nieuwe Parva (visgraat) collectie en een uitbreiding van de populaire Nuance tegelcollectie, mFLOR heeft voor ieder wat wils.

mFLOR 25-05 Authentic Oak XL
In 2020 introduceert mFLOR de ‘Authentic Oak (XL)’ collectie. Deze nieuwe hedendaagse collectie kenmerkt zich door het rustige eiken dessin. Het dessin bestaat uit 2 films, waardoor een natuurlijke kleurvariatie tot stand komt. Bovendien is deze collectie voorzien van Natural Touch (ook bekend als InRegister Embossing) waardoor de collectie er niet alleen natuurlijk uitziet, maar ook zo aanvoelt. De nieuwe Authentic Oak collectie is verkrijgbaar in 6 kleuren en heeft lange, brede planken van 150 x 23 cm.

mFLOR 25-05 Parva Oak
Visgraatvloeren zijn enorm populair. Het klassieke parketpatroon gecombineerd met de praktische voordelen van een PVC vloer biedt het beste van 2 werelden. De nieuwe Authentic Oak XL collectie is ook verkrijgbaar in de Parva visgraat afmeting: 60,96 x 11,43 cm. Door de afmeting leg je de vloer eenvoudig in een populair visgraatmotief. Of combineer met grotere afmetingen en creëer een borderrand met of zonder voegstrips.

mFLOR 25-05 Nuance
De populaire rechthoekige mFLOR Nuance tegelcollectie is dit jaar toegespitst op de 6 meest aantrekkelijke kleuren. Bovendien zijn 4 van deze kleuren vanaf nu ook verkrijgbaar in het vierkante formaat van 91.44 x 91.44 cm.