Niet geheel vers van de pers (ik was de afgelopen dagen op de beurs Ambiente in Frankfurt), maar toch zeer interessant om te melden: vanaf 1 januari is Frans Maandag aangesteld als de nieuwe voorzitter van de ParketGroep Nederland. In deze functie neemt hij de taken over van Hein Kemper, die onlangs afscheid heeft genomen. Op de foto staat Hein links en Frans rechts.

Frans Maandag is een ervaren manager, die diverse managementfuncties in de interieurbranche heeft vervuld. Hierbij heeft hij zowel in meubelen, keukens als projectinrichting gewerkt. Daarnaast heeft hij ook training en scholing gegeven aan diverse bedrijven en diverse hogescholen, zoals bijvoorbeeld het Jan des Bouvrie college.

Frans ziet het voorzitterschap als een mooie uitdaging. Prioriteiten voor hem zijn het professionaliseren van de samenwerking, het verbeteren van de prestaties van de aangesloten leden en het optimaliseren van de relaties met leveranciers. Speerpunten hierbij zijn digitalisering en professionalisering.

De komende tijd zal veel tijd besteed worden aan het kennismaken met alle leden en partners en het ontwikkelen van een (communicatie) plan voor 2018. Daarbij zal hij ook regelmatig aanwezig zijn op het kantoor van de PGN in de Woonindustrie in Nieuwegein. Binnenkort leest u een interview met Frans in Vloeren Business Magazine.